Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Veliki ljetni horoskop

Veliki ljetni horoskop

Veliki ljetni horoskop
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.07.2012.
  • Broj pregleda: 24.638
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ovan

Vaš ukus je dodatno egzotičan ovog ljeta, stoga riskirajte i istražite ​​nove avanture koje se pojavljuju na vašem putu.

Finaliziranje planova za godišnji uključuje sukob interesa s osobama iz vaše okoline. Morat ćete postići ravnotežu između onoga što je idealno i onoga što je stvarno, ali nitko vas ne bi trebao siliti ni na kakve odluke. Rizici koje ste ranije preuzeli do srpnja već utječu na vašu budućnost. Počinju se isplaćivati raniji potezi ​​i krče put za vaš veliki odmor. Ipak, pokušajte se malo obuzdati. Sjetite se da ćete lijepim riječima i mirnim pristupom dobiti puno više nego vikom.

U kolovozu nježno priopćite obitelji i prijateljima bombastičnu vijest. Do rujna će tajne koje izlaze na vidjelo imati veće značenje nego što očekujete. Ključ uspjeha je sustavan rad na ostvarenju ciljeva. Na taj način ćete impresionirati osobu koja je doista bitna.

Vi ste neustrašivi ljubavni istraživač, ljubitelj ljetnih avantura koje možete prepričavati još mjesecima nakon završetka godišnjeg odmora. Jednostavno znate kako prigrliti duh pustolovine i iskoristiti sve što vam život pruža. Do kraja ljeta vam netko karizmatičan daje prostora za manevar, ali vrlo lako možete pogrešno protumačiti zavodljive poruke. Vrijeme je za ulaganje u otvoren odnos pun povjerenja, bilo da se radi o privremenom ili dugoročnom odnosu. Otkrijte umjetnost kompromisa i shvatit ćete sa su dvije glave pametnije od jedne.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije