Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zašto (ili za što) imati ljubavnika?

Zašto (ili za što) imati ljubavnika?

Zašto (ili za što) imati ljubavnika?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.08.2010.
  • Broj pregleda: 1.838
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ljubavnik je, po definiciji, osoba muškog spola u ulozi pričuvnog seksualnog djelatnika. Nekad je bio stvar statusa (svaka žena koja je držala do sebe morala je imati barem jednog), a danas je, eventualno, potreba - kao auto npr.

Svaki muškarac može, uz određene okolnosti, postati ljubavnikom: ako je žena dovoljno luda, dovoljno slijepa, dovoljno pijana ili dovoljno razočarana. (Ili sve to zajedno.) U svakom slučaju, pogodniji su oženjeni i s djecom: donekle su provjerene kvalitete, a i lakše ih se riješiti (Ne mogu više podnijeti da tvojoj djeci uzimam oca).

No, koji tipovi žena najčešće imaju ljubavnike?

Nesigurna: bez predbračnog je iskustva, te se nakon par godina braka počinje pitati: zar je Ovo - To? Da bi to provjerila, priklanja se strogo znanstvenu pristupu: eksperimentira nekoliko godina da bi došla do neminovna zaključka: sve je to uglavnom isto, jedina je razlika - ambalaža.

Energična: nakon što se vrati s posla, skuha ručak, istimari djecu, opsluži muža i napravi veliko pospremanje, ostane joj viška vremena s kojim ne zna što bi; ljubavnik može biti solidan izbor. 

Usamljena: ima, doduše, muža (koji puno radi, možda i negdje u pozadinskom sastavu), djecu s kojima se ne da pošteno razgovarati jer još guguču, rodbinu koja soli pamet i prijateljice koje imaju ljubavnike - zašto ih ne slijediti?

Osvetoljubiva: uočila je da je muž počeo na kante koristiti kolonjsku vodu, ulovila ga kako među prljavim rubljem provjerava jesu li oprane njegove najbolje gaće (a ne ide liječniku), a u džepu hlača mu, našla zgužvan, dakle već konzumiran, oglas salona za masažu ili hulahopke (premale da bi bile njegove). 

Zaljubljiva: velikog emocionalnog kapaciteta, jednostavno ne može odoljeti muškim čarima; pušta da ju osvoje, nakon čega se podvijena repa vraća kući. Do nove prilike.

Praktična: bira ljubavnike prema broju konjskih snaga automobila koje voze, usto dovoljno galantnih da joj npr. plate razliku godišnjeg obračuna struje.

Na kraju, kako sakriti ljubavnika? Ako zanemarimo ormare - koji nisu ono što su bili, ne treba se posebno truditi. Da muževi išta primjećuju (a poznato je da za to uvijek zadnji doznaju!), žene ljubavnike ne bi niti tražile.

Više o ovoj temi pročitajte u knjizi:

Zapisi iz tri ženska kuta

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije