Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

4 pokreta za ravan trbuh

4 pokreta za ravan trbuh

4 pokreta za ravan trbuh
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 17.06.2013.
  • Broj pregleda: 39
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Učvrstite i oblikuje trbuh pomoću ova 4 jednostavna pokreta. Sve što će vam trebati je lopta za pilates i bučice.

Vježba 1

Potkoljenice stavite na loptu. Dlanovima se oslonite na pod, ali pazite da su u ravnini s ramenima. Vaše tijelo treba oblikovati ravnu liniju od glave do peta. Leđa držite ravno. Polako savijajte koljena prema prstima. Zaustavite se, a zatim vratite na početak. Ovo je jedno ponavljanje, a vi ih napravite 15 do 20.

Vježba 2

Uzmite bučicu u desnu ruku i ramenima se oslonite na loptu. Stopala trebaju biti u potpunosti na podu. Koljena trebaju biti pod pravim kutom, a tijelo treba oblikovati ravnu liniju od koljena do glave. Podignite ramena, nagnite se naprijed i uzmite bučicu u lijevu ruku. Vratite se na početak. Napravite 15 do 20 ponavljanja sa svakom stranom.

Vježba 3

Legnite na leđa. Ruke ispružite uz tijelo. Dlanove usmjerite prema podu, noge podignite, a koljena lagano savijte. Podignite kukove i lagano ih okrenite udesno. Vratite se na početak. Ovo je jedno ponavljanje. Nastavite s lijevom stranom. Napravite 15 do 20 ponavljanja, izmjenjujući strane.

Vježba 4

Desnom rukom primite bučicu i okrenite se u stranu tako da ravnotežu održavate na lijevoj podlaktici. Tijelo treba oblikovati ravnu liniju. Bučicu držite ispred sebe u ravnini s ramenima. Polako podižite ruku prema stropu, i držite ju ravno. Vratite se na početak. Ovo je jedno ponavljanje, a vi sa svakom stranom napravite 15 do 20 ponavljanja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Pripremite tijelo za plažu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije