Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kako Angelina Jolie ostaje u formi?

Kako Angelina Jolie ostaje u formi?

Kako Angelina Jolie ostaje u formi?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.11.2010.
  • Broj pregleda: 4.516
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Što jede Angelina Jolie?

Angelina se oslanja na kontroliranje veličine porcija. Nema šećera, samo organska, zdrava hrana.
Prestala je konzumirati hranu bogatu kalorijama kao što su pizza, pomfrit, sladoled i kolači. Umjesto toga, počela je konzumirati zdravu niskokaloričnu hranu za seksi figuru odmah nakon poroda.

Angelina, s druge strane, uživa u sojinom mlijeku, zelenom povrću i kuhanom mesu. Uz to, redovito vježba kako bi dobila maksimalnu korist iz prehrane. Angelina vježba 3 do 4 puta tjedno i voli uključiti mnogo različitih vježbi. Ona započinje trening na pokretnoj traci, uz kickboxing, jogu, sklekove i trening snage.

Njena prehrana se sastoji od povrća, svježeg voća, orašastih plodova i cjelovitih žitarica. Ograničen je unos crvenog mesa, masne hrane i proteina. Jede više manjih obroka i pije puno vode.  Jolie jede niskomasnu prehranu s hranom pripremljenom na pari, plodove mora i povrće. Nikada ne jede stojeći, jede polako i sjedi na jastucima ili niskoj stolici, jer opuštanje prije obroka pomaže tijelu da apsorbira hranjive tvari učinkovito.

Primjer jelovnika Angeline Jolie

Ponedjeljak

Doručak: 200 g sira s medom, 1 dvopek, 1 banana.
Ručak: 200 g kelja (koji može biti kiselo), 50 g voća.
Popodnevna užina: mrkva.
Večera: kuhani krumpir, 3 rajčice.

Utorak

Doručak: 150 g jogurta, 1 banana.
Ručak: salata od 150 g krumpira, 1 repa s maslinovim uljem i limunom.
Popodnevna užina: 150 g cvjetače.
Večera: salata od kupusa, 1 dvopek.

Srijeda

Doručak: tost sa šunkom, 1 banana.
Ručak: 1 kuhani krumpir i 100 g gljiva.
Popodnevna užina: prepečenac s medom.
Večera: pire od ječma (80 g zrna).

Četvrtak

Doručak: 200 g svježeg sira, tost i 1 šalica mlijeka.
Ručak: 100 g kuhane riže.
Popodnevna užina: 2 rajčice.
Večera: 250 g kuhane govedine, zelena salata.

Petak

Doručak: 150 g jogurta sa 150 g voća.
Ručak: 50 g zobenih zrna.
Popodnevna užina: 100 g kuhanog krumpira.
Večera: 250 g pečene ribe, 250 g špinata.

Subota

Doručak: 150 g zobenih zrna, 1 kuhani krumpir.
Ručak: 100 g pilećeg mesa i 50 g špinata.
Popodnevna užina: 1 banana ili 1 kokos.
Večera: 1 kuhani krumpir i 150 g gljiva.

Nedjelja

Doručak: 50 g ječma, svježi prirodni sok i 1 tost.
Ručak: voće.
Popodnevna užina: slatki desert (ne više od 100 g).
Večera: dinstano povrće

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije