Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Uklanjanje prekomjernog znojenja

Uklanjanje prekomjernog znojenja

Uklanjanje prekomjernog znojenja
  • Objavljeno: Utorak, 19.07.2011.
  • Broj pregleda: 2.273
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Liječnici i farmaceuti su nakon istraživanja u zadnjih 10 godina otkrili formulu za rješavanje klinički vidljive hiperhidroze, ili kako to jedonstavnije zovemo prekomjerno znojenje.

Statistički je dokazano da se preko 40% ljudi zbog određenih životnih situacija prekomjerno znoji.

Perspi-Guard® sprej protiv znojenja je klinički dokazano sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neugodnog mirisa. Perspi-Guard sprej dozvoljava potpunu zaštitu, stvarnu ugodu, a time i samopouzdanje.

Može se sigurno primijeniti na svim vrstama zdrave kože i to na više mjesta na tijelu, kao što su pazuh, stopala, dlanovi i prsa/leđa. Perspi-Guard® ne ostavlja bijele mrlje na odjeći.

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primjenjeno sredstvo uz dodatne pokuse za efikasno djelovanje.

Perspi-Guard® sprej je snažno i djelotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate i od vrlo teških oblika hiperhidroze (prekomjernog znojenja) a istovremeno, dovljno je blag za normalnu uporabu i kod ostale populacije. Idealan je za primjenu kod velikih događanja poput: vjenčanja, zabave, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija. Perspi-Guard® namjenjen je ženama i muškarcima, nema mirisa pa se nakon njegove primjene može upotrijebit i mirisni dezodorans.

Perspi-Guard® osigurava 100% zaštitu kad je najviše trebate.

Taj zadivljujući losion protiv znojenja pakiran je u bočicama od 50ml u obliku spreja, što znači da sadrži duplu količinu sličnih proizvoda,  što je vrlo bitan čimbenik u plaćanju!

Moramo napomenuti da na tržištu ne postoji efikasniji ili po vrijednosti bolji proizvod.

Primjena je vrlo jednostavna, protresite i nanesite Perspi-Guard® na čistu i suhu kožu na večer prije spavanja. Zatim ga umasirajte u kožu. Sljedeće jutro izvršite vašu uobičajenu higijenu a za još veću ugodu možete upotrijebiti mirisni sprej ili  klasični dezodorans.

Preporuka: u početku primjene nanositi pet večeri za redom, zatim postupno smanjivati na svaku drugu, treću, četvrtu i petu večer. Dalje nanosti 1 do 2 puta tjedno, odnosno po potrebi.

 

perspi-guard znojenje

Grafomedika d.o.o.

Crvenog križa 35
10 000 Zagreb
tel: 01 61 83 039
email: info@grafomedika.hr

www.grafomedika.hr

Komentari

Najnovije

Najčitanije