Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Sigurno i na potpuno prirodan način očistite dječje nosiće

Sigurno i na potpuno prirodan način očistite dječje nosiće

Sigurno i na potpuno  prirodan način očistite dječje nosiće
  • Objavljeno: Utorak, 18.02.2014.
  • Broj pregleda: 11
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Začepljen nos kod beba i  male djece vrlo lako može dovesti do stvaranja velike količine sluzi koja teče u stražnji dio ždrijela. Posljedica je da bebe i mala djeca počinju kašljati, a nerijetko začepljenje dišnih putova pri prehladi ili upali grla vodi ka zatvaranju šupljina u srednjem uhu.

Dojenčad i mala djeca podložnija su upalama srednjeg uha jer je u njih Eustahijeva tuba kraća i šira pa virusi i bakterije lakše prodiru iz područja nosa i grla u srednje uho.

Ako kod svojeg djeteta primijetite neke od ovih simptoma, svakako se obratite pedijatru, a kod kuće pokušajte što je bolje moguće djetetu očistiti nosić. Pobrinite se da zrak u prostoriji u kojoj dijete boravi ne bude suh. Ovlaživači zraka tu mogu biti velika pomoć, a u zimskom periodu dovoljno je da na radijator stavite mokar ručnik koji će vlažiti zrak u prostoriji.

Osim mehaničkog čišćenja dječjeg nosića aspiratorom koji ne bi trebalo koristiti više od tri puta dnevno, dječji nosić valja kapati.

Emser® kapi za nos omekšat će sluz u nosu pa ćete ga moći lakše očistiti.


Kapi se preporučuju za odrasle, bebe i manju djecu.

Prirodna EMS sol koja je osnovni sastojak Emser® kapi za nos vrlo je podnošljiva i kod dugotrajne upotrebe, a bočicu nakon otvaranja možete koristiti narednih 6 mjeseci. 

Kapi mogu koristiti novorođenčad od prvoga dana života, bebe, djeca, ali naravno i odrasli.

I što je najvažnije uporaba je potpuno sigurna i učinkovita - nema nuspojava.

Emser® kapi za nos potražite u svim ljekarnama i dišite slobodno!

Više informacija o EMSER (Siemens &Co, BadEms, Njemačka ) proizvodima potražite na adresi  www.propharma.hr odnosno kod ekskluzivnog zastupnika za EMSER proizvode u Republici Hrvatskoj.

Komentari

Najnovije

Najčitanije