Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Najnovije od najstarije medicine

Najnovije od najstarije medicine

Najnovije od najstarije medicine
  • Objavljeno: Petak, 25.01.2013.
  • Broj pregleda: 1.252
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Svatko očekuje da će u određenom razdoblju svojega života biti bolestan; drugačije očekivanje doima se gotovo nedopuštenim. Ayurvedski su mudraci život gledali drugačijim očima. Poznati vedski stih glasi: "Ostatku čovječanstva dužni smo biti savršeno zdravi jer smo valići u oceanu svijesti, a kad obolimo, makar i malo, narušavamo kozmički sklad".

Većini ljudi katkad je potrebna dodatna pomoć u ponovnom uspostavljanju optimalnog zdravlja. Posebne namirnice, začini i začinske trave u ayurvedi su tisućama godina imali osobitu ulogu u održanju zdravlja. Dobra je vijest što danas mnoge od tih tradicionalnih proizvoda možemo nabaviti i na Zapadu.

Jedni od takvih proizvoda odnedavno su dostupni i kod nas u Hrvatskoj pod imenom Himalaya.

Marka Himalaya ima puno zajedničkog s planinskim masivom po kojem je dobila ime. Stoljećima je Himalaja predstavljala težnju i želju čovjeka da otkrije tajne prirode. Ona predstavlja čistoću i uzvišene ideale. Činjenica kako je Himalaja izvor brojnih ljekovitih biljaka koje se koriste u ovim pripravcima čini naziv te marke još prikladnijim. Tvrtka se još od 1930-ih godina neprekidno trudi održati tradiciju ayurvedskih biljnih formula pomoću moderne medicinske tehnologije. Može se pohvaliti da je prva u svijetu koja je u tome i uspjela stvorivši inovativne pripravke koji zadovoljavaju zdravstvene zahtjeve i zahtjeve osobne njege koje nameće suvremeni život.

Himalaya proizvodi sastoje se od optimalno izbalansirane kombinacije biljaka i drugih sastojaka (poput minerala) u sinergijskim recepturama, omogućujući bolju kvalitetu života, uravnotežujući čovjeka na svim razinama - tijelo, um i duša.

Rađeni su po najstarijom biljno-mineralnoj formuli. Ayurvedske recepture tradicijski su se očuvale više od 5000 godina i objedinjene su u Himalaya proizvodima.

Preko 200 ljekovitih biljaka sinergijski djeluju na vaš duh i tijelo, a proizvodi se koriste kao dodaci prehrani i kao pomoć kod određenih zdravstvenih tegoba.

Proizvodi su testirani kroz dugi niz godina modernim znanstvenim tehnologijama. Konzumenti u 71 državi svijeta oslanjaju se na Himalaya proizvode kada je u pitanju njihovo zdravlje i osobna njega omogućujući bolju kvalitetu života, uravnotežujući čovjeka na svim razinama - tijelo, um i duša

Zasada je u našim ljekarnama dostupna nekolicina Himalayinih proizvoda namijenjenih raznim tipovima zdravstvenih tegoba s kojim se najčešće susrećemo:

 

Svatko može imati koristi od dobrog učinka ovih ayurvedskih pripravaka, nezavisno o dobi, spolu, tjelesnom tipu ili drugim zdravstveno relevantnim čimbenicima.

Potražite proizvode u ljekarnama i informirajte se na www.himalayahrvatska.com

Komentari

Najnovije

Najčitanije