Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Spremite se za zimsku sezonu - Ajurvedskim stilom!

Spremite se za zimsku sezonu - Ajurvedskim stilom!

Spremite se za zimsku sezonu - Ajurvedskim stilom!
  • Objavljeno: Utorak, 20.11.2012.
  • Broj pregleda: 994
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prema Ajurvedi, najstarijem poznatom sustavu medicine, naše tijelo tvore tri osnovne biološke energije tj. doše koje se nazivaju vata, pitta i kapha . Kada su ove tri doše u organizmu u ravnoteži, organizam je u normalnom stanju - stanju psihičkog i fizičkog zdravlja.

S ponosom možemo reći kako su ajurvedski proizvodi konačno dostupni i u Hrvatskoj pod brandom Himalaya!

U Himalaya ajurvedskim proizvodima biljke su u savršenom balansu da ne remete tri glavne doše: Vatu, Pittu i Kaphu, a sadrže više od dvije stotine raznih ljekovitih biljaka, poput tamjana, sladića, šafrana dobro poznatih kod nas ali i guggula, haritakia ili shilapusphe, ugroženih biljnih vrsta karakterističnih za tamošnje zemljopisne uvjete.

U jesen i zimi kao hladnijim godišnjim dobima, prevladava Vata doša koja je odgovorna za sva kretanja u tijelu. Poznato nam je kako zimi naši zglobovi i kosti znaju jače boljeti jer teže podnose hladnije vrijeme. Mi vam nudimo ajurvedsko rješenje!

Rumalaya forte tablete i gel prava su pomoć kod bolnih zglobova, reumatskih tegoba, ukočenosti i otežanog kretanja. Potpuno prirodna i potpuno sigurna tradicionalna biljna formula, pomaže u izgradnji vezivnog tkiva i umanjuje neugodu uslijed kretanja. Tamjan (Boswellia serrata) dobro je poznata biljka u svijetu medicinske znanstvene zajednice po dokazanoj učinkovitosti u ublažavanju tegoba bolnih zglobova,  a sa svojim protuupalnim djelovanjem u ajurvedskoj medicini koristi se već tisućama godina za liječenje artritisa. Guggulu ( Commiphora wightii) povećava termogenezu odnosno zagrijava tijelo što također smanjuje bol u zglobovima. Galanga (Alpinia galanga), sladić (Glycyrrhiza glabra) i babin zub (Tribulus terrestris) održavaju fleksibilnost i pomažu u izgradnji vezivnog tkiva, a guduchi (Tinospora cordifolia) spada u ajurvedske rasajane tj. pomlađivače.

  • Rumalaya Forte pomaže održati zglobove i mišiće zdravima i pokretnima
  • Rumalaya Forte poboljšava cirkulaciju
  • Rumalaya Forte pomaže u izgradnji vezivnog tkiva
  • Rumalaya Forte oslobađa ukočenost i svakodnevnu bol mišića i zglobova

Kvaliteta i učinkovitost proizvoda Rumalaya forte zajamčena je tisućama godina starom tradicijom ajurvedskih formula. Čista i koncentrirana snaga pojedine ljekovite biljke u pravoj količini stimulira i popravlja tjelesne funkcije.

Stoga, dosegnite najviši vrh zdravlja uz Himalaya proizvode!

Jedinstvene Himalaya proizvode na hrvatskom tržištu potražite u ljekarnama i dodatno se informirajte na www.himalayahrvatska.com.

Komentari

Najnovije

Najčitanije