Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Želite li lijepu kožu?

Želite li lijepu kožu?

Želite li lijepu kožu?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.12.2009.
  • Broj pregleda: 1.605
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kraj je godine, a ljudi kažu, kako je to pravo vrijeme za donošenje dugoročnih životnih odluka. Ako se makar jedna među njima odnosi na održanje vašeg zdravlja i ljepote, vama se lako može pomoći. Pitate se kako?

Tvrtka Protega d.o.o. na hrvatskom je tržištu prisutna u svojstvu ekskluzivnog distributera korejskih proizvoda marke Silverex, utemeljenih na bazi nanotehnologije ionskog srebra, koje na tijelo djeluje antibiotički, preventivno i osvježavajuće. Silverex sprej i Silverex tuš, kao najvažniji produkti spomenute korporacije, u samo dvije godine osvojili su svjetsko tržište, nudeći potpuno nov način jačanja imuniteta i kompletne njege tijela, u estetskom i zdravstvenom smislu. Snaga obaju proizvoda je u srebrnoj pjeni, čije nanočestice, zbog svoje sićušnosti, najvećom brzinom prodiru u organizam, uništavajući pritom čak 650 različitih bakterija, klica, gljivica, virusa i parazita.

Silverex sprej oblikom i težinom podsjeća na bočicu parfema, lagan je za nošenje u svim prilikama. Nezaustavljiv je na putu stvaranja imuniteta, jer svojim djelovanjem znatno povećava aktivnost stanica. Potvrđeno je kako sprej daje odlične rezultate kod suhe i grube kože, lošeg zadaha, afti, akni i bubuljica, ekcema, atopije, alergija, osipa, infekcije kože, gljivica, herpesa, posljedica depilacije, neugodnih mirisa, upala zubnog mesa, uboda insekata, konjuktivitisa, oštećene kose, prhuti, osjetljive dječje kože, problema genitalnih područja, rana i ogrebotina, tvrdih stopala i mnogih drugih neugodnosti. Ima i funkciju omekšivača i zaglađivača, što ga čini omiljenim kod žena, jer kožu odlično očisti i pripremi za nanošenje make-upa, a može se koristiti i za njegovo skidanje. Rukovanje sprejem je sasvim jednostavno. Napunite ga običnom vodom i pričekajte pola sata, koliko je potrebno da se ioni srebra otope u vodi. Nakon toga ga možete raspršivati po svim mjestima na tijelu koje želite tretirati. Svakodnevnim korištenjem trajat će najmanje 18 mjeseci,a u svako doba je dopunjiv vodom. Odlična je zamjena za desetine drugih kozmetičkih i dermatoloških proizvoda, čime ispunjava i uvjet štedljivosti.

Ono što sprej ne može zbog malene površine svog djelovanja, učinit će tuš. Silverex tuš se od običnih tuševa razlikuje u posjedovanju dvostrukog, srebrnog, ionskog filtera, koji iz vode automatski otklanja sve štetne supstance, prije svega, klor. Štetnost klora za kožu znanstveno je dokazana, posebno kad je u dodiru sa sredstvima za čišćenje, pa ovakvo tuširanje jamči zdravu i blistavu kožu i kosu. Kalcijev sulfit T, kao neutralizator klora, uklanja ga već u jednoj minuti iz čak 5 litara vode, odnosno iz 15.000 litara tijekom roka trajanja od gotovo četiri godine. Tuš djeluje tako što kontinuirano izbacuje nanočestice srebra, a srebrom obogaćena voda tijekom procesa tuširanja prodire u sve pore tijela. Srebrna pjena, koja se pritom stvara, pravi je izvor sterilizacije, budući posjeduje kontaktnu površinu 6.000 puta veću od one drugih proizvoda koji sadrže istu količinu srebra. Kao prirodni antibiotik, srebro sprječava bolesti kože, infekcije, svrbeže i akne, neugodne mirise tijela, hidratizira kosu i kožu i čini ih lepršavijima, otklanja prhut, masira tijelo i daje mu osjećaj čvrstine. Silverex tušem možete oprati i kućne ljubimce, kojima će dlaka postati sjajnija i jača. Redovito tuširanje biljaka na ovaj način jamči svjež izgled njihovih listova. Voda iz ovog tuša dezinficira podove kupaonica, kade, odvode i školjke. Objekti poput sportskih dvorana, bazena i fitnes centara dobar su mamac za klice i bakterije. "Srebrni tuš" zajamčit će vam sterilizaciju i na ovakvim mjestima. Financijska isplativost Silverex tuša je vrlo velika. Utrošak vode smanjen je za 40 posto, a kako srebrni ioni njeguju dodatno, smanjena je i upotreba regeneratora, šampona i većine sredstava za osobnu higijenu. Ovaj uređaj moguće je instalirati u svakoj kupaonici, s vrlo malo truda.

Kombinirana upotreba spreja i tuša najbolji je način da u kratkom vremenu postignete i zadržite željeni stupanj zdravlja i svježine. Srebrna pjena u oba proizvoda sadrži čak 99,9 posto čistog ionskog srebra, što im daje epitet jedinstvenih na svjetskom tržištu. Rezultati laboratorijskih pretraga otklonili su svaku mogućnost neželjenih nuspojava korištenja srebra, jer se iz tijela izlučuje već nakon tri do četiri dana. Zbog svega toga uvjerit ćete se kako je riječ o vjernim prijateljima cijele obitelji.

Protega d.o.o.
22. lipnja 3, Rijeka
Tel: 051 26 64 03
www.silverex.com.hr

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije