Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Istinska ljepota dolazi iznutra

Istinska ljepota dolazi iznutra

Istinska ljepota dolazi iznutra
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 13.05.2013.
  • Broj pregleda: 356
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

U ženskoj prirodi je prirodi da želimo izgledati lijepo i stoga mnogo pažnje poklanjamo vlastitom izgledu. Na žalost, rijetke su one sretnice s prirodno savršenom kožom, kosom i noktima. Frizeri, kozmetičari, vizažisti i pedikeri uključeni su u njegu izvana, ali to često nije dovoljno da se postigne dugotrajan besprijekoran izgled kose, kože i noktiju. Kosa i nokti moraju se već u korijenu opskrbiti vitalnim tvarima potrebnima za rast i dobru kvalitetu. Za regeneraciju površinskog sloja kože, nužne su određene specifične tvari. Neke organizam može sam sintetizirati u dovoljnim količinama, neke u nedovoljnim, a neke unosimo isključivo hranom.

Jeste li primijetili:

  • kako Vam kosa opada više nego je to uobičajeno (oko 100 vlasi na dan), imate rascvjetane vrhove, kosa se teško raščešljava, oblikuje i nema sjaja...
  • kako nokte režete gotovo do jagodica, jer zbog pucanja ne mogu ni narasti, pa uz četiri duga nokta na ruci imate jedan kratki „uljez"...
  • zanoktice koje bi u trenucima nervoze najradije odgrizli, jer uz to što smetaju, kada se upale bole...
  • da je Vaša koža suha, perutava i gruba...

Ako ste se prepoznali...

Ukoliko Vam je nešto od nabrojenoga dobro poznato iz vlastitog iskustva, preporučujemo Merz Spezial Dražeje. Proizvedene prema posebnim potrebama žene, Merz Spezial Dražeje su uravnotežena kombinacija vitalnih tvari i tvari potrebnih za odvijanje prirodnog tijeka bioloških procesa zaslužnih za rast kose i noktiju, te regeneraciju kože.


Glatka i mekana koža, sjajna i bujna kosa, te lijepi i čvrsti nokti postižu se stalnom i dugotrajnom izgradnjom i obnovom iznutra. U mnogim slučajevima, učinak uzimanja dvije Merz Spezial Dražeja dnevno je vidljiv već nakon tri tjedna, a preporučeno vrijeme primjene dražeja je dva do tri mjeseca. Primjena se može ponavljati u nekoliko godišnjih kura, osobito tijekom zime i ljeta zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta koji oštećuju kožu, kosu i nokte.

Merz Spezial Dražeje vraćaju i jačaju Vašu prirodnu ljepotu.

Više pročitajte na linku  Merz Spezial Dražeje.

OKTAL PHARMA d.o.o.
Utinjska 40, 10020 Zagreb
tel: +385 1 6595 765
fax: +385 1 6595 700
www.oktal-pharma.hr
www.vasezdravlje.com

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije