Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Obnova i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne mikroflore

Obnova i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne mikroflore

Obnova i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne mikroflore
  • Objavljeno: Petak, 22.07.2011.
  • Broj pregleda: 6.616
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Što je vaginalna mikroflora?

U zdravih žena najveći udio vaginalne mikroflore prirodni su laktobacili koji održavaju kiselo okruženje vagine. Na taj način otežava se naseljavanje štetnih mikroorganizama i štiti zdravi, prirodni balans mikroflore.

U kojim slučajevima se može poremetiti ravnoteža vaginalne mikroflore?

Stres, oslabljeni imunitet, hormonalni utjecaji ili antibiotska terapija mogu negativno utjecati na ravnotežu va­ginalne flore. Smanjuje se broj laktobacila i povisuje pH vrijednost vagine. Iako smanjena kvaliteta vaginalne mikroflore nije bolest, na taj način omogućuje se naseljavanje nepoželj­nih, patogenih mikroorganizama i nastanak vaginalne infekcije.

Brinite o zdravlju na inteligentan način!

Što je LACTOGYN®?

LACTOGYN® predstavlja probiotički koncept namijenjen održavanju i obnovi zdrave vaginalne mikroflore. LACTOGYN® kapsule sadržavaju probiotičke sojeve Lactobacillus rha-mnosus, GR-1 i Lactobacillus reu­teri, RC-14 koji se prirodno nalaze u zdravoj vaginalnoj flori. Zato su probiotičke bakterije iz Lactogyna izrazito pogodne za nastanjivane vagine gdje smanjuju pH vrijednost i otežavaju naseljavanje i umno­žavanje štetnih mikroorganizama.

Kada se LACTOGYN® primjenjuje?

LACTOGYN® kapsule, prvi probiotik za intimno područje žene koji se primjenjuje oralno, osigurava dugo­trajan učinak i ravnotežu vaginalne mikroflore.

LACTOGYN® vaginalne kapsule uz probiotičke sojeve, sadrže i mliječnu kiselinu te stoga pomažu bržoj kolonizaciji i zakiseljavanju vaginalne sluznice.

LACTOGYN® PROBIOTIČKI KONCEPT preporučuje se u prevenciji i kao pomoć u liječenju već postojećih vaginalnih smetnji. Posebno se prepo­ručuje kod ponavljajućih vaginalnih infekcija, kod oslabljenog imunološkog sustava te nakon antibiotske terapije ili drugih lijekova koji utječu na kvalitetu vaginalne mikroflore.

LACTOGYN® pruža potpunu zaštitu vaginalne mikroflore.

Zašto?

Ravnoteži vaginalne mikroflore prido­nijeti će što brži početak naseljavanja laktobacila, ali za postizanje potpuno uravnotežene vaginalne mikroflore potrebno je vrijeme.

Zajednička primjena LACTOGYN® vaginalnih i oralnih kapsula omo­gućuje oboje - brzo i dugotrajno djelovanje.

Za intimnu njegu preporučujemo:

  • LACTOGYN® intimni sapun, nježan i siguran, čuva optimalni pH

LACTOGYN® proizvodi su neškodljivi i sigurni za primjenu.

 

Jadran Galenski laboratorij d.d.

Pulac bb
51000 Rijeka
Tel/Fax: +385 51 546 024
Tel/Fax: +385 51 546 124
E-mail: jgl@jgl.hr

Komentari

Najnovije

Najčitanije