Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Što sve muškarci kažu kako ne bi koristili kondome?

Što sve muškarci kažu kako ne bi koristili kondome?

Što sve muškarci kažu kako ne bi koristili kondome?
  • Objavljeno: Subota, 03.08.2013.
  • Broj pregleda: 910
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

U jednom istraživanju se pokazalo da čak 80% muškaraca koristi barem jednu taktiku kako bi izbjegli korištenje kondoma, a što je najgore od svega, od početka prakticiranja seksa su koristili najmanje 3 taktike kako bi izbjegli korištenje kondoma.

I dok je izbjegavanje kondoma zastrašujuće često, zapamtite da ništa ne trebate raditi protiv svoje volje. Jednom kada s partnerom uđete u monogamnu vezu, možete početi razmišljati o drugim oblicima zaštite, a na samom početku kondom se savjetuje svim parovima.

Ne brini, čist sam

Ovo je najčešća taktika. Čak 73.7% muškaraca koristi ovu taktiku kako bi izbjegli korištenje kondoma. Muškarci mogu patiti od spolnih bolesti, a da ne primijete nikakve simptome. On možda i vjeruje u to da je čist, ali to nije sigurno. Ništa ne može pokvariti raspoloženje ovako brzo kao izbjegavanje kondoma. Jednostavno mu recite da postoji i trudnoća oko koje se treba brinuti i počnite otvarati kondom.

Tako si seksi, ne mogu čekati

Čak 73.2% muškaraca koristi različite komplimente kako bi izbjegli korištenje kondoma. Ovo je jedna od najopasnijih taktika. Uvijek budite spremni i imajte kondom nadohvat ruke. Tada će ova taktika izgubiti svaki smisao jer će, što se tiče čekanja, u pitanju biti tek nekoliko sekundi.

Puno je bolje bez njega

Ovo je jedna od najstarijih taktika, a čak 50.3% muškaraca je izjavilo da ju je isprobalo, iako često tako ne misle. Ustvari, istraživanja su pokazala da žene lakše postižu orgazam ako koriste kondome jer se mogu u potpunosti prepustiti seksu i zaboraviti na brige oko trudnoće i spolnih bolesti. Postoje različite vrste kondoma koje mogu povećati njegov ili njezin užitak. Isprobavajte razne vrste kako bi korištenje kondoma postalo zabavan dio seksa.

Mogu li malo bez kondoma?

40% muškaraca je priznalo da koristi ovu taktiku jer se nadaju da ćete u trenutku strasti popustiti. Odgovorite brzo i odlučno. Nije baš najromantičnije, ali morate biti odlučni.

Zar mi ne vjeruješ?

Igranje na kartu emocija je vjerojatno najpodmukliji način, ali 34% muškaraca priznaje da je i to isprobalo. Neki muškarci se uistinu osjećaju uvrijeđeno ako inzistirate na korištenju kondoma, a neki ovo koriste kao manipulaciju. Objasnite mu da to nema nikakve veze s njim i da ovo nije tema oko koje možete pregovarati.

Ove taktike su najčešće, ali postoje i brojne druge. Neki tvrde da su bili na testiranjima, neki namjerno u trenutku stavljanja strgaju kondom tako da to izgleda slučajno. Sve u svemu, kakvo god mišljenje imali o zaštiti, sa seksualnim partnerom morate o tome jasno razgovarati i držati se svojih uvjerenja.

Ako vaš partner i dalje inzistira da seks prakticirate bez kondoma, bez obzira na sve što ste pokušali, razmislite o tome je li vrijeme da odete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije