Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Što žene trebaju znati o sebi i seksu

Što žene trebaju znati o sebi i seksu

Što žene trebaju znati o sebi i seksu
  • Objavljeno: Srijeda, 14.01.2009.
  • Broj pregleda: 1.167
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Poznajete li svoje tijelo, seksate li se iz pravih razloga, znate li koje su vaše najosjetljivije erogene zone? Kako bi vam seks bio odličan, a vi zadovoljni, potražite odgovore na ova pitanja Da biste uživali u seksu, nije dovoljno samo prepustiti se rukama iskusnog partnera. I žene se trebaju pozabaviti svojim tijelom, zavoljeti ga, znati kako funkcionira te što im najviše odgovara.

Krenimo redom.

Budite zadovoljni svojim tijelom

Odnos prema tijelu, sitničavost i traženje mana itekako utječe na vašu seksualnost i ponašanje u seksu. Žene koje imaju pozitivan stav o svom izgledu više će uživati u fizičkoj ljubavi. Ako ste previše kritični prema sebi, vjerojatno se nećete moći opustiti i uživati. Njegujte se, vježbajte i prihvatite svoje tijelo.

Ponekad se do kraja prepustite svome partneru

Zašto ponekad ne biste njemu prepustili da obavi cijeli posao? Mnogo žena misli da one prvo moraju zadovoljiti partnera, pa zaboravljaju na sebe. No istina je da ženama treba više vremena da bi postigle vrhunac. Stoga se prepustite njegovim rukama i uživajte bez opterećenja. Možda ćete upravo tada i vi i partner doživjeti nezaboravan seks.

Upoznajte svoje tijelo

Mislite da partner treba znati kako vas dovesti do vrhunca? To je u redu, no vaša pomoć ne bi mu škodila. Istražite svoje tijelo i saznajte što vam pruža najveći užitak. Recite to svom dragom ili, još bolje, pokažite mu.

Seksajte se iz pravih razloga

Ako se nakon seksa osjećate usamljeno i isprazno, vjerojatno se niste seksali zbog pravog razloga. Razmislite jeste li se seksali iz obveze, zato što niste odavno, zato što je to partner želio ili pak da zadržite frajera.

Potrudite se da razlozi za intimnost budu pravi, pa će i seks biti bolji.

Otkrijte kako najbrže postići orgazam

Upoznajte svoje tijelo, što mu odgovara i kako reagira. Gdje i kako volite da vas partner dodiruje. Do brzog orgazma može vas dovesti i maštarija koju ne morate otkriti partneru.

Otkrijte svoje osjetljive zone

Preduvjet za odličan seks je poznavanje svoga tijela. Istražite svoje tijelo i otkrijte pali li vas više milovanje po bedrima ili vas pak do orgazma može dovesti lagano dodirivanje bradavica.

Recite partneru sve što ste otkrili

Mnogima je teško partneru otkriti svoje najintimnije želje, no jedino otvorena komunikacija i pokazivanje onoga što vam se sviđa, a što ne može vaš seks učiniti boljim.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije