Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Uspješna skrb o zdravlju žena već 18 godina

Uspješna skrb o zdravlju žena već 18 godina

Uspješna skrb o zdravlju žena već 18 godina
  • Objavljeno: Četvrtak, 12.04.2012.
  • Broj pregleda: 1.285
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Autor: Domagoj Jelić

Poliklinika za ginekologiju i bolesti dojki "Eljuga" uspješno skrbi o ženskom zdravlju  već 18 godina. Poliklinika je osnovana s ciljem, kako naglašava njena ravnateljica mr.sc. Ljerka Eljuga, da se na jednome mjestu objedini stručno znanje i iskustvo te da se uz najsuvremeniju opremu pruži ženama mogućnost da bez dugog čekanja  u ugodnom ambijentu mogu obaviti brzo i kvalitetno cjelovit ginekološki pregled i pregled dojki.

Ukoliko je potrebna daljnja dijagnostika ili liječenje odabrani liječnici Poliklinike "Eljuga" dogovaraju nastavak dijagnostičke obrade ili liječenja u jednoj od zagrebačkih ili europskih klinika. U ovom periodu Poliklinika je rasla i proširivala svoje djelatnosti tako da više godina uspješno provodi kirurške i rekonstrukcijske zahvate na dojci. Po mišljenju mnogih Poliklinika "Eljuga" zbog vrhunskih stručnjaka i suradnika  s dugogodišnjim iskustvom i sveobuhvatnog pristupa u dijagnostici i kirurškom liječenju bolesti dojki te u ginekologiji  i praćenju trudnoća spada među referalne centre  u našoj zemlji.

Poliklinika posjeduje ISO 9001 certifikat, a njeni djelatnici redovito aktivno sudjeluju na domaćim i međunarodnim kongresima i poslijediplomskim tečajevima s ciljem primjene suvremenih stručnih i znanstvenih spoznaja u svakodnevnom radu. Pored visoke stručne razine koju posjeduje ova ustanova,dr.Eljuga naglašava da je isto tako važna  ljudska dimenzija moralnog i etičnog odnosa prema svakom pacijentu o kojem skrbimo.

Poliklinika "Eljuga",ističe dr. Eljuga, uvijek je bila koliko je to najviše bilo moguće i socijalno osjetljiva, posebice prema najugroženijim skupinama društva. Upravo zbog krize koja nije mimoišla niti našu zemlju Poliklinika Eljuga daje bonus od 100 kuna za sve preglede u ginekološkoj ordinaciji dr. Nataše Mihelčić Labure koji će trajati do Majčinog dana, 13.svibnja 2012. Isto tako pacijentice u onkološkoj ordinaciji za bolesti dojke dr. Ilone Sušac imaju bonus za pregled i ultrazvuk dojki u iznosu od 150 kuna koji će trajati do kraja godine.

Poliklinika Eljuga

Bukovačka 121
10000 Zagreb
01 24 21 281
www.poliklinika-eljuga.hr

Komentari

Najnovije

Najčitanije