Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zašto pamuk i zašto organski pamuk?

Zašto pamuk i zašto organski pamuk?

Zašto pamuk i zašto organski pamuk?
  • Objavljeno: Petak, 17.06.2011.
  • Broj pregleda: 1.393
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

U posljednje vrijeme sve se više naglašava važnost uporabe prirodnih materijala, ne samo u svakodnevnom životu nego i kada su u pitanju higijenske navike žena. Zato će aktivne i dinamične žene koje paze na svoje zdravlje i higijenu uvijek dati prednost ulošcima i tamponima od pamuka. Takvi proizvodi pored diskretnosti i pouzdanosti osiguravaju prozračnost koja je jedina garancija prevencije neugodnih iritacija i eventualnih alergija.

Pri uporabi takvih uložaka ili tampona svaka se žena osjeća iznimno ugodno. No, čak i na tom tržištu nude nam se dvije opcije: prirodni pamuk i certificirani organski pamuk. Poznati proizvođač higijenskih uložaka i tampona Tosama već neko vrijeme nudi obje opcije. Natura Femina classic ulošci i tamponi su proizvodi od čistog 100% pamuka. Slip, Day i Night ulošci prilagođeni su različitim tipovima menstruacije, a tu su i dva higijenska tampona (Mini i Normal) s aplikatorima za lakše i higijenskije rukovanje.

Za one koje u brizi za vlastito zdravlje, ali i za zdravlje okoliša žele napraviti još jedan korak naprijed, tu je linija Natura Femina Organic. Radi se o ulošcima i tamponima od 100% organskog, certificiranog pamuka koji dolaze pakirani u razgradivu ekološku ambalažu, što ih ubraja u grupu najekološkijih i najzdravijih proizvoda uopće.

Ulošci i tamponi Natura Femina  i Natura Femina Organic su dodatno dermatološki testirani. Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije te da kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca. Zato ih stručnjaci često preporučaju svim ženama, a posebno onima koje pate od različitih ginekoloških tegoba.

Bez obzira tražite li isključivo zdrave i 100% pouzdane uloške ili tampone ili jednostavno zdravu alternativu postojećim proizvodima rješenje ćete sigurno naći u Natura Femina proizvodima. Sve Natura Femina proizvode možete pronaći u ljekarnama, a Natura Femina Organic proizvode uz njih i u trgovinama dm, Kozmo, bio&bio i Super Konzum. Odabirom uloška ili tampona iz jedne od ovih linija zasigurno birate zdravu alternativu, sprječavate pojavu infekcija i alregija i dajete prednost udobnosti i prozračnosti u onim danima u mjesecu.

Natura Femina organic pamučni ulošci

Tosama d.o.o.
Brezovička cesta 21
10020 Zagreb
telefon: +385 (0)1 6546 493
fax: +385 (0)1 6545 416
e-mail: tosama@zg.htnet.hr

Komentari

Najnovije

Najčitanije