Pašteta od tune

Pašteta od tune

Pašteta od tune
  • Objavljeno: Četvrtak, 14.03.2019.
  • Broj pregleda: 7.278
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Domaća pašteta od tune ne zahtjeva puno truda oko pripreme, a odlična je za doručak ili laganiju večeru.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 250 g tune 
  • 125 g sirnog namaza 
  • žličica senfa 
  • ½ žličice kapara 
  • žlica sjeckanog peršina
  • režanj češnjaka
  • žlica limunovog soka
  • sol
  • papar

Priprema

  1. Tunu izvadite iz konzerve i dobro ocijedite ulje.
  2. Sirni namaz, tunu, kapare i senf izmiješajte i isjeckajte štapnim mikserom.
  3. Dodajte kapare, protisnuti režanj češnjaka, peršin, limunov sok, sol i papar i sve ponovno izmiješajte štapnim mikserom dok ne dobijete homogenu, mazivu smjesu.
  4. Poslužite uz tost ili domaći kruh. Ostatak možete spremiti u staklenku i čuvati u frižideru do 3 dana.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti