Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zaštita privatnosti

Portal

Uvjeti

CentarZdravlja poštuje privatnost posjetitelja svoje internetske stranice. Podaci o identitetu osoba namjenjeni su uspostavljanju direktne komunikacije s pojedinim posjetiteljem, a sve s ciljem što boljeg razumjevanja Vaših potreba i davanja preciznih i najaktualnijih informacija.

Izričito izjavljujemo da CentarZdravlja neće prodavati i, izuzev za gore navedene svrhe, upotrebljavati vaše osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja.

Upozoravamo da korespondencija elektroničkom poštom preko interneta može biti podložna neovlaštenom pristupu trećih osoba ili isporučena na pogrešnu adresu.

Većina sadržaja na portalu je dostupna svima bez prethodnog unošenja osobnih podataka. Posjetiteljima portala je na raspolaganju veliki broj dodatnih opcija koje je moguće aktivirati registracijom.

Newsletter

Kako bi primali periodičke novosti s portala CentarZdravlja dovoljno je da unesete svoju email adresu i na email će Vam stići aktivacijski email. Nakon potvrde primljenog emaila biti ćete automatski unešeni u bazu primatelja novosti s portala. Možete se u svakom trenutku odjaviti s liste tako da ponovo unesete svoj email.

Emailovi su poznati isključivo uredništvu portala i ne proslijeđuju se trećim stranama.

Datum zadnje izmjene: 19.06.2015.

Kontaktirajte nas

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =