Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Daosin

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Daosin

Ovaj proizvod je namijenjen odraslim osobama, adolescentima i djeci (dobi od 5 godina i starijoj) prilikom konzumacije hrane bogate histaminom. Daosin® nije namijenjen osobama koje imaju alergiju na hranu posredovanu reakcijama imunološkog sustava.

Primjena

Daosin® razgrađuje histamin u tankom crijevu i na taj način snižava količinu resorbiranog histamina u krvotok. Na taj način, ovaj klinički dokazan pripravak regulira razinu histamina u tijelu, za razliku od antihistaminika koji samo blokiraju aktivnost histamina.

Daosin® je prvi proizvod u svijetu koji snižava razinu histamina, odgovornog za intoleranciju na određenu hranu, i to kao dodatak probavnom enzimu diamin oksidazi (DAO) u našem tijelu.

Doziranje

Za optimalne rezultate, uzmite 1 do 2 kapsule Daosin® neposredno prije konzumiranja hrane/sastojaka bogatih histaminom za koje je dokazano da uzrokuju intoleranciju na hranu.

Ukoliko ne želite progutati kapsulu, možete je otvoriti i progutati unutarnji sadržaj kapsule, budući da su svi bitni sastojci kapsule otporni na djelovanje kiseline iz želuca.

Mjere opreza

Daosin® nije učinkovit u suzbijanju simptoma imunološki posredovanih alergija na hranu te alergija na kikiriki i gluten.

Obavezno zatražite savjet liječnika prije nego što počnete uzimati ovaj proizvod ili ako već uzimate antihistaminike.

Čuvajte ovaj proizvod izvan dohvata djece.

Ako se simptomi povezani uz intoleranciju na hranu nastave ili pogoršaju, prestanite uzimati ovaj proizvod i zatražite savjet liječnika.

Ako ste trudni ili dojite, posavjetujte se s liječnikom.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci