U ožujku nas očekuje vodeće regionalno događanje frizerske, kozmetičke, nail i wellness industrije

U ožujku nas očekuje vodeće regionalno događanje frizerske, kozmetičke, nail i wellness industrije

U ožujku nas očekuje vodeće regionalno događanje frizerske, kozmetičke, nail i wellness industrije
  • Objavljeno: Srijeda, 30.01.2019.
  • Broj pregleda: 551
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne look&learn edukacije i seminare održat će se tradicionalno početkom proljeća, od 8. do 10. ožujka.

Zagrebački velesajam ima tradiciju održavanja sajmova dužu od 110 godina, od čega u segmentu ljepote 20 godina, a sajam Beauty&Hair Expo kvalitetu tradicije podiže na novu razinu i otvara vrata promjenama.

Projekt koji na međunarodnoj sajamskoj pozornici dugi niz godina uspješno omogućava izlagačima predstavljanje noviteta, promociju proizvoda i demonstraciju novih tehnika. Poslovnim posjetiteljima, istovremeno, omogućava upoznavanje s najnovijim trendovima, sudjelovanje u inspirativnim i nadasve edukativnim radionicama domaćih i stranih predavača, testiranje vještina u make up natjecanjima i osvajanje vrijednih nagrada.

Novost ovogodišnjeg izdanja je iznimno snažan segment hair industrije sa svjetski poznatim imenima iz branše. S velikim zadovoljstvom predstavljamo edukativni dvodnevni HAIR EXPO program u paviljonu 8 na više od 2.500 m2 kreativno uređenog prostora s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i domaćim edukatorima: Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Uvodimo i novu, atraktivnu temu: TATTOO&BODY PAINTING koja će privući veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela. Predstavit će se desetak izvrsnih tattoo majstora, a u subotu, 9. ožujka održat će se prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.

Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Beauty&Hair Expo mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude i noviteta na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote i frizerstva: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju. Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda, zabilježite si u planer vikend od 8. do 10. ožujka i posjetite nas na Beauty&Hair Expo na Zagrebačkom velesajmu.

Ukupan sadržaj sajma održat će se u četiri paviljona Zagrebačkog velesajma s više od 300 izlagača na 13.500 m2 izložbenog prostora. Cijena ulaznice iznosit će 30,00 kuna.

Više o sajmu doznajte na stranicama www.zv.hr i www.hairexpozagreb.hr.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti