5 modnih pravila za muškarce novog doba

5 modnih pravila za muškarce novog doba

5 modnih pravila za muškarce novog doba
  • Objavljeno: Nedjelja, 10.11.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF, Privatno

Džentlmen našeg doba je samouvjeren, samosvjestan, odvažan, uživa u životu, poznaje bonton lijepog ponašanja, brine se o svom zdravlju i zna kako se dobro odjenuti. Alen Kolbas je definitivno muškarac novog doba. Kolbas u svakoj prigodi izgleda besprijekorno te je često proglašen jednim od najbolje odjevenih muškaraca u Hrvatskoj. Upravo smo Kolbasa zamolili da nam sastavi svoju listu top modnih pravila za muškarce novog doba.

Modni stil Alena Kolbasa uvijek izaziva veliku pažnju. On sam pak naglašava kako je njegov stil poprilično konzervativan što se tiče same forme, a najdraža modna kombinacija sastoji mu se od sakoa, košulje, traperica i cipela. Voli se igrati s bojama i uzorcima, a najodvažniji je kod odabira cipela.

Alen Kolbas

Alen Kolbas

Njegov modni stil podsjeća da neka davno izgubljena vremena džentlmena uglađenog, ali ipak frajerskog ponašanja.

Vjerujem da gentlemena ima, ali danas im je teže no ikad, ističe Kolbas koji smatra da je uvijek potrebno uzeti u obzir okruženje u kojem se nalazimo prilikom odabira samog stylinga.

Modna pravila by Alen Kolbas

  1. Osjećaj se dobro u onome što nosiš
  2. Budi hrabriji
  3. Ne zaboravi, outfitom komuniciraš s okolinom
  4. Ne štedi na cipelama
  5. Budi još hrabriji :)

“Najbitnija stvar je da se muškarac osjeća dobro i sigurno u onome što nosi jer se taj dio ne može sakriti i to više nije stil nego lutka iz izloga”, za kraj je zaključio Kolbas.

Vezani članci:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije