Anđeoska poruka za srijedu, 13.06.2018.

Anđeoska poruka za srijedu, 13.06.2018.

Anđeoska poruka za srijedu, 13.06.2018.
  • Objavljeno: Srijeda, 13.06.2018.
  • Broj pregleda: 499
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Anđeoska poruka za srijedu, 13.06.2018.
Izvor slike: Unsplash

Poruka: Sada ćete napokon živjeti onako kako ste oduvijek trebali!

Shvatit ćete kako ne možete više tolerirati negativnost, toksičnost i lošu energiju. Ne možete biti pored ljudi koji se neprestano žale ili su preuzeli identitet žrtava. Postajete sve više i više osjetljivi na energiju, a to je pozitivna promjena. Možda ćete na početku privući negativne ljude i one koji se hrane tuđom energijom. Možda ćete se morati odmoriti od nekoga ili ga potpuno isključiti iz svog života. Možda ćete izbjegavati gužve, provesti više vremena u prirodi i u tišini. I sve je to u redu.

Dok podižete vibraciju, često ćete otpuštati stvari iz svog života. Ljudi, mjesta i navike koje su vam do sada odgovarale neće imati nikakvu važnost.

Ali kada zatvorite neka vrata i otpustite neke ljude, novi će se pojaviti na njihovom mjestu. Počet ćete oko sebe stvarati novo pleme. Ljude s kojima ćete s lakoćom živjeti. Ljude koji vam podižu vibraciju. Ljude koji vas vole i ne osuđuju. Dok ulazite u tu novu energiju, više se ne brinete o tome tko ste i uklapate li se ili ne. Zato što ćete apsolutno znati svoje mjesto u svijetu.

Najnovije

Najčitanije