Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.01.2013.
  • Broj pregleda: 99.692
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Bik

Ove godine se preklapaju dobrota i odlučnost. Pronalazite novu energiju za stvaranje i bit ćete inovativni. Bikovi i dalje uživaju povoljan utjecaj planeta. Morat ćete pronaći novi pristup prema životu i karijeri. Venera i dalje ima pozitivan utjecaj na one koji požele dodatno učvrstiti odnose. Zdravlje će biti dobro, ali može doći do nedostatka energije u prvoj polovici godine.

Predviđanja za 2013. godinu možemo opisati kao šarenu vrećicu sreće i razočaranja. Uz kreativnost, koja će biti prioritet ove godine, Bikovi mogu očekivati ​​velike ideje. Uz utjecaj Urana, Jupitera i Plutona vjerojatno ćete živjeti dosta lagodno.

Očekujte promjenu na bolje i na poslovnom planu. U stvari, bit ćete dosta zauzeti poslovnim zadacima što će vam otvoriti dosad neviđene mogućnosti. Nepredviđeni društveni događaji i konfuzija mogu omesti vašu rutinu. Zabava i dobar provod su zapisani u zvijezdama, a to će sigurno ublažiti neke poslovne zapreke. Godinu započinjete određivanjem prioriteta i obavljanjem posla na vrijeme, kako ne biste propustili nešto presudno.

Svakodnevna rutina će vas pomalo iscrpiti. Ako osjetite nezadovoljstvo zbog obavljanja svakodnevnih poslova, odvojite malo vremena kako bi isplanirali odmor. Osjetit ćete želju za preseljenjem i htjet ćete posjetiti mjesta na kojima nikada niste bili. Ako naiđete na neku jedinstvenu priliku, na poslovnom ili privatnom području, iskoristite ju bez dvoumljenja.

Osjećate potrebu učiniti ono što vam srce nalaže. Planovi se mogu mijenjati zbog drugih. Ako ne želite biti dio događanja na privatnom ili poslovnom planu, znat ćete se izboriti za sebe. Ako vam to ne pođe za rukom, negativno će utjecati na vaše raspoloženje. Nećete dugo očajavati i novoj se situaciji prilagođavate s lakoćom.

Društveni život će biti zadovoljavajući. Događaji u susjedstvu mogu pomoći u stvaranju vrijednih kontakata i upoznavanju zanimljivih ljudi. Uspostavit ćete kontrolu nad privatnim i poslovnim dijelom životom. Postižete savršenu ravnotežu između uživanja i rada.

Posao

Kreativnost je vaša najveća prednost na radnom mjestu. Pod impulsima Jupitera dolazite do novih ideja koje vam osiguravaju prosperitetnu budućnost. Priznanje na radnom mjestu stiže početkom veljače. Poslovni problemi koji uključuju potpisivanje ugovora i sporazuma bit će dovršeni s lakoćom. Prije ulaska u bilo kakvo partnerstvo pobrinite se da to dobro raspravite s nadređenima. Izbjegavajte tračeve na radnom mjestu jer to može dovesti do nepredviđenih problema. Ako radite na mjestu gdje je jezična barijera veliki problem, pripazite na nesporazume bilo koje vrste. Bit će situacija koje će vas izložiti posebnim pritiscima na poslu. Budite iskreni i potrudite se postići dogovor koji će odgovarati objema stranama. Šanse za promaknuće su velike, posebno tijekom svibnja.

Kolovoz neće biti povoljan mjesec jer vas čeka puno razočaranja i frustracija na radnom mjestu. Šetnja nakon ručka može pomoći da postignete emocionalnu i tjelesnu ravnotežu. Točnije, redovita tjelovježba umiruje vaša osjetila i vraća normalan ritam života.

Financijski problemi će se vrlo vjerojatno pojaviti, ali možete ih riješiti ako zgrabite profitabilan poslovni dogovor. Obratite pozornost na financijske detalje, posebno tijekom sredine godine. Ako planirate kupnju nekretnine, najbolje rezultate postižete u srpnju.

Ljubav

Ljudi koji traže pravu ljubav smatrat će vas idealnim partnerom. One koji su u potrazi za zabavom i površnim odnosima očekuju brojna iznenađenja. Vaše strpljenje će uskoro biti nagrađeno. Zategnuti odnosi promijenit će se na bolje.

Nova romansa može se pojaviti negdje oko srpnja. Mladi Bikovi koji planiraju osnovati obitelj mogu očekivati ​​dobre vijesti. Pojavit će se nesporazumi koji proizlaze iz jednostavnih pitanja. Umjesto da razmišljate o razvodu ili prekidu veze, vježbajte toleranciju i preispitajte svoju odluku. Uz malo strpljenja s vaše strane, obiteljski odnosi se u prosincu mijenjaju na bolje.

Utjecaj Venere vas umiruje i potiče da se uskladite s partnerom. Vanjske okolnosti potiču na suosjećanje i pažnju. Prije donošenja bilo kakvih odluka dobro razmotrite situaciju. Vrlo često radi se o tome da ste stekli pogrešan dojam o nekoj situaciji. Ne dopustite da vaše frustracije rastu prije nego ih uspijete pretočiti u riječi. Nemojte dopustiti agresivnim riječima da prevladaju, pogotovo na kraju godine.

Zdravlje

Od ožujka imate više energije. Nemojte zanemariti utjecaj osoba koje na vas djeluju pozitivno i uravnotežuju vaš, ponekad pretjerani, temperament.

Bikovi koji razmišljaju o dijeti mogli bi biti nadahnuti novim prehrambenim planovima. Budite oprezni kod unosa namirnica, a ako je potrebno, uzimajte i multivitamine. Prejedanje je strogo zabranjeno jer može negativno utjecati na probavu. Problemi s probavom vjerojatno nastaju zbog promjena u prehrani.

Posjetite naturopata koji će vam pomoći povratiti dobro zdravlje. Pokušajte svaki dan meditirati najmanje 30 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije