Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.01.2013.
  • Broj pregleda: 99.698
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Strijelac

Nećete moći izbjeći aktivnu godinu, čak i ako poželite. Planetarni položaji pred vas polažu razne mogućnosti kojima ste zauzeti čak i kada želite pobjeći od svih. I dalje uživate ​​vodstvo Saturna u ljubavnom životu koji će vam pomoći da dotaknete zvijezde.

Strijelca prikazuje kentaur, a to znači da ovaj znak u sebi ima i elemente životinjske i ljudske prirode. Često se prikazuje kako svoju strelicu usmjerava prema nebu. Kao rezultat toga, Strijelci su često duhovni i žele dosegnuti duhovne visine. Zbog životinjskog dijela, Strijelci uživati ​​provoditi vrijeme vani kao sportaši, avanturisti i istraživači. Lako i brzo im postaje dosadno. No, to nužno ne znači da nisu usmjereni prema svojim životnim ciljevima. Strijelci uvijek traže uzbuđenja i avanture, a zaziru od rutine. Njihovo upoznavanje prirode i svijeta čini ih kreativnima.

Veliki su optimisti, čak i tijekom najmračnijih razdoblja života. Ove godine, kada Jupiter uđe u vaš znak, optimizam će se itekako isplatiti. Pozitivan utjecaj planeta pomaže vam prevladati prepreke koje je život stavio pred vas. Napredovat ćete u životu kao nikada prije. Zbog sve većeg utjecaja Jupitera i padajućeg utjecaja Plutona, sve nevolje nestaju.

Trebate biti oprezni prije donošenja važnih odluka i tako izbjeći zanesenost promjenama. Obiteljski život će biti miran i uživat ćete u dobrim obiteljskim odnosima.

Posao

Napredak koji ste postigli prošle godine nastavlja se i u ovoj. I dalje uživate ​​u plodovima svojih napora i projekata koje ste lansirali u prethodnoj godini. Jupiter je snažna vodilja koja vam pomaže da napredujete u područjima istraživanja, učenja i poduzetništva. Vaš rad će biti hvaljen od strane nadređenih, a to će vam priskrbiti priznanje na svim područjima života. Odlučno idete u pravom smjeru. Na svom putu ćete naići na mogućnost rasta i profesionalnog procvata.

Početkom godine dogodit će vam se da trošite više nego što si možete priuštiti. Problem je u tome što nećete to odmah shvatiti. Mislit ćete da vam ide dovoljno dobro i moći ćete si priuštiti malo raskoši. Ali to je potpuno nepotrebno, tako da ne smijete dopustiti da vas uvjere da su stvari koje nikada prije niste trebali odjednom bitne. Štedljivost vam može teško pasti tijekom tih prvih mjeseci, ali će biti potrebna. Prosinac vam donosi prosperitet koji zaslužujete.

Ljubav

Vaš ljubavni život ove godine kreće u smjeru stabilnosti, zajedništva i dugoročnih transformacija. Imate potporu Saturna i Plutona koji vam pomažu poniknuti u suštinu razmišljanja o ljubavima i emocionalnom životu. Maske postaju preteške za nošenje, osobito beskorisne. Bit ćete vještiji i znat ćete pomoći partneru. Jasnije razlikujete prave namjere ljudi. Bit će vas nemoguće prevariti! Morat ćete uložiti više vremena u razumijevanje partnera i pridobivanje njegovog povjerenja. Jupiter i Uran podržavaju osnovne promjene u ljubavnom životu.

Ako ste trenutno sami, očekujte nove prilike za upoznavanje ljudi. Druženja imaju potencijal da prerastu u ozbiljnu vezu. Nitko ne govori da ćete biti okruženi mnogim potencijalnim ljubavnicima, ali možda ćete imati nekoliko novih ljudi koji će vaš život učiniti zanimljivijim.

No, prije nego što odete predaleko, zaustavite se i razmislite. Nije zlato sve što sja. Na vama je da donesete odluku prije nego se dublje angažirate oko odnosa. Ako na vrijeme postavite pitanje kompatibilnosti, bit će sve u redu.

Zdravlje

Strijelci su u pravilu dobrog zdravlja. Ove godine su im zdravlje i vitalnost na vrhuncu. Naći će novu energiju u sebi. Ali, užurbanost može utjecati na san i neki od vas mogu patiti od nedostatka odmora. Imate energije i volje, ali nemojte zanemariti važnost odmora.

U cjelini, Strijelci se mogu nadati dobroj godini. Izbjeći ćete čak i sezonske bolesti, ako se malo potrudite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije