Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.01.2013.
  • Broj pregleda: 99.698
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Vaga

Organizirajte svoje misli i odredite koje stvari zahtijevaju više pažnje. Vrijeme je da se afirmirate na poslu, a možda i za promjenu posla. Zračit ćete energijom i entuzijazmom. Ove godine ste u boljoj formi nego ikada.

Doći ćete do novih poznanstava koja će biti prava inspiracija vašem životu. Obnovit ćete izgubljenu kreativnost. Ove godine počinje razdoblje nevjerojatnih ideja koje možete implementirati u nadolazeće projekte. Vještina upravljanja vremenom je ono na što ćete se fokusirati.

Blagu crticu kreativnosti povećava planetarni utjecaji koji vas ujedno i opskrbljuje energijom. Pozitivni pomaci će vam pomoći s motivacijom koja je potrebna da nastavite dalje bez obzira na sve. Osjećate duh suosjećanja, koji je ove godine posebno istaknut. Doprijet ćete do manje privilegiranih ljudi i pomoći im na svaki mogući način. Bilo koji oblik sporta, hobija ili zabave doprinijet će osjećaju sreće.

Ove godine trebate puno spavati kako bi napunili svoje duhovne baterije. I ne zaboravite sanjati jer ove godine imate priliku ostvariti svoje snove. Dobro je vrijeme za druženje s prijateljima i kolegama. Shvatit ćete da je vaš instinkti ove godine vaš najgori neprijatelj.

Bilo da se radi o poslovnim transakcijama, kreativnoj vizualizaciji, društvenim događanjima, obrazovanju ili špekulativnim pothvatima, dobre rezultate očekujte u travnju. Otvoreni ste za nove filozofije i ideje, rad s ljudima različitih jezika i kultura.

Posao

Napokon uočavate da napori koje ste uložili prethodne godine pokazuje pozitivne rezultate. Popravit će vam se financije, a baš ove godine bi mogli dobiti to dugo željeno promaknuće. Uživate u preuzimanju važnih zadataka, a vaši će napori biti nagrađeni. Ako se bavite tehnikom, možete očekivati ​​dobar posao sredinom godine. Bez obzira na profesiju kojom se bavite, imajte strpljenja i uskoro će nove mogućnosti zakucati na vaša vrata. Idealno je vrijeme za specijalizaciju ili nastavak studija. Možda će se pojaviti strah i osjećaj nesigurnosti, ali ćete ih uspješno prebroditi.

Kada je riječ o izvršavanju poslovnih obaveza ili početku novih projekata, dobro pročitajte obaveze i odgovornosti napisane malim slovima. Ako mislite dati otkaz ili razmišljate o promjeni posla, zvijezde su vam naklonjene.

Po pitanju financija, godina je poprilično uravnotežena. Točnije, u prvoj polovici godine nećete imati zadovoljavajuće rezultate. Do sredine godine, stvari će se početi odvijati u vašu korist i do kraja godine ćete biti u dobrom financijskom stanju.

Ljubav

Godina započinje s manjim verbalnim sukobima s partnerom. Iako teoretski možete shvatiti da čak i vi možete biti u krivu, u praksi vaš ego neće moći popustiti. Ipak, ima nade i za vas! Sredinom godine ćete prepoznati svoje grijehe i razumjeti svog partnera na bolji način.

Doista možete očekivati neočekivano kada je u pitanju napetost u odnosima. Sve ove godine se borite i pokušavate uspostaviti ravnotežu između osobnog i poslovnog života. Ispostavilo se da to i nije tako jednostavno.

2013. godina čuva vas od svih loših stvari koje bi se mogle dogoditi i daje vam novi tračak nade. Klonite se afera, posebno između travnja i svibnja, jer ono što se čini kao trenutna privlačnost može biti katastrofalno. Kada su u pitanju ljubavne veze, samo pokušajte održavati ravnotežu. Muške Vage će vjerojatno dobiti poticaj od svojih kolegica. Ako ste zainteresirani, hrabro napravite prvi korak.

Zdravlje

Vage su sklone probavnim problemima, a ove godine to neće biti iznimka. Međutim, oni koji pate od psihičkih problema ove godine mogu očekivati ​ dobre vijesti do sredine godine. Nemojte ignorirati male boljke, jer nikada ne znate koja će vašim zanemarivanjem postati ozbiljna. Postoji opasnost od crijevnih bolesti, stoga pazite na svoje zdravlje!

Sukobi i frustracije bit će sastavni dio poslovnog života. Kolege će vam stvarati probleme, a samim time i biti izvor dodatnog stresa. Većina negativnih emocija je rezultat vanjskih sila. Ako ste u mogućnosti, ograničite ih.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije