Hrskava pileća krilca s kurkumom

Pripremite hrskavu piletinu s maslinovim uljem i kurkumom, a kao prilog poslužite povrće na lešo ili kuhanu rižu.

Sastojci

  • 8 pilećih krilaca
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 žličica kurkume
  • 1/3 žličice dimljene crvene paprike
  • 1 žličica soli

 

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Pomiješajte ulje, sol, kurkumu i mljevenu dimljenu papriku.
  3. Obložite pileća krilca mješavinom ulja i začina.
  4. Ostavite 15 minuta da marinada odstoji.
  5. Pecite pileća krilca 30 minuta, dok ne poprime zlatno-brončanu boju.

POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali