O portalu

Portal

Uvjeti

Kreativna poslovna rješenja d.o.o. (Izdavač portala, dalje: CentarZdravlja) ne jamči za točnost, pouzdanost, istinitost, ispravnost ili dostupnost bilo kojeg podatka pohranjenog na ovim stranicama.

Napomena

Informacije sadržane na portalu CentarZdravlja nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Korištenjem ovog portala podrazumjeva se da ste suglasni da CentarZdravlja neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili doljnje uvjete korištenja portala.

Svako korištenje portala CentarZdravlja podliježe potonjim uvjetima

Portal CentarZdravlja (dizajn, koncept, sadržaji, slike) vlasništvo su, ako nije drugačije navedeno, tvrtke Kreativna poslovna rješenja d.o.o., Zagreb (dalje: CentarZdravlja).

Sadržaje objavljene na CentarZdravlja dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju distribuirati trećim osobama bez izričite suglasnosti portala CentraZdravlja.hr. Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koja su navedena na portalu, što se posebno odnosi na partnerske sadržaje.

Svi sadržaji koji su objavljeni na internet portalu CentarZdravlja, uključujući vijesti, autorske članke, slike, grafove i sve informacije koje odašilju autori, kao i sav drugi materijal koji se nalazi na portalu, služe isključivo u informativne svrhe.

CentarZdravlja poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.

Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da CentarZdravlja neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja CentarZdravlja kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

CentarZdravlja zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

CentarZdravlja sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. CentarZdravlja ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste.

On line diskusije, ankete i forumi djelo su korisnika portala, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava stručni tim portala CentarZdravlja. Mišljenja izražena u forumima i anketama predstavljaju stajalište korisnika portala i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva CentraZdravlja.

Internet portal CentarZdravlja sadrži informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz brigu za zdravlje i zdrav život. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda.

Napomena

Ova internetska stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i načinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Internet portal CentarZdravlja sadrži baze podataka sa liječničkim ordinacijama, bolnicama, zdravstvenim ustanovama, fitness i wellness centarima te drugim specijaliziranim subjektima koji se bave brigom o zdravlju, ljepoti i zdravom životu.

Namjena informacija sadržanih na ovom portalu nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj internetskoj stranici, molimo obratite se izravno medicinskim izvorima, liječničkom ili ljekarničkom osoblju.

Kontaktirajte nas

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =