Uvjeti korištenja

Portal

Uvjeti

Kreativna poslovna rješenja d.o.o. (Izdavač portala, dalje: CentarZdravlja) ne jamči za točnost, pouzdanost, istinitost, ispravnost ili dostupnost bilo kojeg podatka pohranjenog na ovim stranicama.

Informacije sadržane na portalu CentarZdravlja nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Korištenjem ovog portala podrazumjeva se da ste suglasni da CentarZdravlja neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili dole navedene uvjete korištenja portala.

Svako korištenje portala CentarZdravlja podliježe potonjim uvjetima

Portal CentarZdravlja (dizajn, koncept, sadržaji, slike) vlasništvo su, ako nije drugačije navedeno, tvrtke Kreativna poslovna rješenja d.o.o., Zagreb (dalje: CentarZdravlja).

Sve zainteresirane pravne i fizičke osobe mogu BEZ suglasnosti portala CentarZdravlja.hr koristi tekstualne materijale i fotografije, poštujući sljedeća pravila:

Internet portali i stranice

Dozvoljeno je preuzeti: maksimalno prvih 150 znakova iz teksta, kompletan naslov, jednu fotografiju (koja ne smije biti prikazana u dimenzijama većima od 120x120 piksela), obavezno vidljivo navođenje izvora (CentarZdravlja.hr) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta/recepta, neposredno prije ili neposredno poslije preuzetog teksta, objavljeni link ka tekstu ne smije sadržavati "nofollow"!

Televizija/radio

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja portala CentarZdravlja.hr kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

Uz preuzete fotografije obavezno je navođenje portala CentarZdravlja.hr kao izvora.

Tiskana izdanja

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje portala CentarZdravlja.hr kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

Uz preuzete fotografije, obavezno je navođenje portala CentarZdravlja.hr kao izvora.

Napomena

Korištenje materijala uz nepoštivanje bilo kojeg navedenog pravila smatrat će se kršenjem autorskih prava i podliježe zakonskoj odgovornosti.

CentarZdravlja poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.

Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da CentarZdravlja neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala CentarZdravlja kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

CentarZdravlja zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

CentarZdravlja sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. CentarZdravlja ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste.

On line diskusije i ankete djelo su korisnika portala, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava stručni tim portala CentarZdravlja. Mišljenja izražena u diskusijama i anketama predstavljaju stajalište korisnika portala i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva portala CentraZdravlja.

Internet portal CentarZdravlja sadrži informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz brigu za zdravlje i zdrav život. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda.

Ova internetska stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i načinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Internet portal CentarZdravlja sadrži baze podataka s liječničkim ordinacijama, bolnicama, zdravstvenim ustanovama, fitness i wellness centarima te drugim specijaliziranim subjektima koji se bave brigom o zdravlju, ljepoti i zdravom životu.

Namjena informacija sadržanih na ovom portalu nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj internetskoj stranici, molimo obratite se izravno medicinskim izvorima, liječničkom ili ljekarničkom osoblju.

Datum zadnje izmjene: 19.06.2015.

Kontaktirajte nas

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =