Pileći ražnjići s bosiljkom

Idealan recept za laganu večeru koji možete pripremiti na roštilju ili grill tavi.

Sastojci

  • 500 g pilećih prsa
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 1 vezica nasjeckanog bosiljka
  • sok od 1 limuna
  • sol 
  • papar

Priprema pilećih ražnjića s bosiljkom

  1. U zdjelici pomiješajte maslinovo ulje, bosiljak, sok od limuna, sol i papar.
  2. Piletinu narežite na veće kockice i stavite u zdjelu. Prelijte marinadom, promiješajte, poklopite i ostavite da stoji u frižideru barem 20 minuta.
  3. Kockice piletine poslažite na štapiće za ražnjiće.
  4. Ražnjiće pecite na zagrijanoj grill tavi ili roštilju uz okretanje kako bi se ravnomjerno ispekli.
  5. Poslužite uz prilog po želji.

POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali