Losos s češnjakom i đumbirom

Kombinacija lososa, češnjaka i đumbira nije samo ukusna, već i iznimno zdrava.

Sastojci

  • 500 g fileta lososa
  • 3 nasjeckana režnja češnjaka
  • 1.5 žličica đumbira u prahu
  • 6 žlica meda
  • 4 žlice umaka od soje
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema lososa s češnjakom i đumbirom

  1. U zdjelici pomiješajte češnjak, đumbir, umak od soje i maslinovo ulje.
  2. Pripremljenom smjesom premažite losos, pokrijte folijom i ostavite u hladnjaku najmanje 30 minuta.
  3. Filete lososa zatim rasporedite po limu za pečenje na koji ste stavili masni papir. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva oko 20 minuta.
  4. Poslužite uz prilog po želji.

POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali