Zapečeni njoki s maslacem i parmezanom

Sa samo nekoliko sastojaka možete pripremiti ukusne njoke pečene na tavi.

Sastojci

  • 4 žlice maslaca 
  • 500 g njoka 
  • 3 protisnuta režnja češnjaka 
  • 50 g parmezana 
  • 2 žlice svježeg sjeckanog peršina 
  • sol 

Priprema zapečenih njoka s maslacem i parmezanom

1. U tavi rastopite 3 žlice maslaca. Dodajte njoke i začinite solju.

2. Pržite njoke 8-10 minuta dok ne dobiju laganu smeđu boju. Konstantno miješajte kako njoke ne bi zagorjele.

3. Pred kraj prženja dodajte preostalu žlicu maslaca, češnjak i polovicu parmezana te dobro promiješajte dok se sir ne rastopi.

4. Maknite s vatre te umiješajte peršin i ostatak parmezana.

5. Poslužite toplo kao prilog.


POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali