Hrskavi krumpiri iz pećnice

Ove hrskave krumpire možete pripremiti kao glavno jelo uz osvježavajuću salatu ili kao ukusni prilog mesu.

Sastojci

  • 1 kg krumpira
  • 5 žlica maslinovog ulja
  • 1 žličica soli
  • 1 žličica mljevene crvene paprike
  • 2 grančice kadulje

Priprema

  1. Ogulite krumpir i narežite ga na kriške.
  2. U lonac zagrijane vode, uronite krumpire i kuhajte ih 10 do 15 minuta.
  3. Izvadite krumpire i dobro ih ocijedite.
  4. Pomiješajte krumpire s uljem i začinima.
  5. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  6. Stavite krumpire u vatrostalnu posudu.
  7. Pecite oko 35 minuta.

POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali