Kremasta kajgana sa sirom i Shiitake gljivama

Uz ovaj recept kajgana će ispasti neodoljivo kremasta, a Shiitake gljive dat će joj poseban okus.

Sastojci

  • 4 jaja
  • 100 gr mozzarelle
  • 1 žlica Shiitake gljiva u prahu
  • 2 žlice vrhnja za kuhanje
  • sol 
  • papar
  • maslinovo ulje
  • nekoliko listića bosiljka (po želji)

Priprema

1. U veću zdjelu razbijte jaja, dodajte prah od Shiitake gljive, vrhnje, sol i papar te dobro izmiješajte dok ne dobijete pjenastu smjesu.

2. Na tavici zagrijte malo maslinovog i dodajte pripremljenu smjesu od jaja te pecite oko 30 sekundi dok smjesa malo očvrsne. Nakon toga počnite lagano miješati jaja dok ne dobijete kajganu željene teksture.

4. Na kraju u sve umiješajte mozzarelu narezanu na kockice.

5. Prije posluživanja po želji ukrasite svježim bosiljkom.


POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali