Zapečene rajčice s češnjakom i feta sirom

Zapečene mirisne rajčice su idealan ljetni prilog ili predjelo.

Sastojci

  • 500 g rajčica
  • 150 g feta sira
  • 4 nasjeckana režnja češnjaka
  • 2 žličice ružmarina
  • 1/4 žličice papra

Priprema zapečenih rajčica

1. Zagrijte pećnicu na 180°C.

2. Rajčice operite, prerežite po pola i izdubite sredinu.

3. U posudu stavite češnjak, feta sir, sredinu rajčice, ružmarin i papar. Sve dobro promiješajte.

4. Pripremljenom smjesom punite polovice rajčica.

5. Rajčice stavite u vatrostalnu posudu i pecite oko 20 minuta.


POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali