Više od maskare: vrijeme je za radikalne promjene na vašim očima

Više od maskare: vrijeme je za radikalne promjene na vašim očima

Više od maskare: vrijeme je za radikalne promjene na vašim očima
  • Objavljeno: Utorak, 27.10.2020.
  • Broj pregleda: 234
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Promo

Kategorija: Zanimljivosti

YSL Beauté predstavlja dva nova načina za kreiranje radikalnog looka. Ekstremno crni izgled. Savršene nude nijanse. Istaknite Vaše oči u 2020. uz novu tehnologiju koja kreira boje za kojima se svi okreću, odjevene u pakiranje koje reflektira glatke linije ikonskog smokinga.

Za one koji uvijek žele više od maskare tu je nova maskara Volume Effet Faux Cils Radical – crnija od crne. Za apsolutan kontrast, otkrijte nova Satin Crush sjenila za oči. Trendi nude nijanse koje će vam se uvući pod kožu - za one koji vole ekstremnost. Odvažite se na radikalne promjene.

ZA EKSTREMNO CRNE TREPAVICE – MASKARA VOLUME EFFET FAUX CILS RADICAL

Formula obogaćena karbon crnom doprinosi još intenzivnijem prekrivanju. Intenzivni crni pigment u kombinaciji s ekstraktom lješnjaka iz YSL Beauty Ourika vrtova, te arganovim uljem za iznimnu njegu.

Nova četkica koja zaprima još više formule, uz jednoliko nanošenje na trepavice. Vlakna koja su istovremeno fleksibilna i čvrsta, za savršen volumen trepavica. Svako vlakno otpušta idealnu količinu maskare na trepavice, ostavljajući beskompromisan i čist rezultat.

Nova formula, nova četkica…Pakiranje maskare Volume Effet Faux Cils Radical također je u novom ruhu. Intenzivna, radikalna crna koja mami poglede.

SUPTILNO ZAVOĐENJE UZ SATIN CRUSH SJENILA

Najljepša je u suptilnosti. Radikalan look u kontrastu s najtamnijim trepavicama: šest nijansi nepristojnih, skandaloznih boja. Izaberite boju koja će iznijeti Vaš stav ili odaberite nijansu koja će odraziti Vašu neovisnost.

Što je toliko radikalno kod ovih sjenila? Upotpunite Vaš look sa samo jednim potezom prsta. Izuzetno pigmentirana sjenila s novom, dugotrajnom formulom. Iznimno lagane, ali postojane boje za kreiranje savršenog izgleda.

Novo neodoljivo ekskluzivno pakiranje u metalik crnoj boji sa zlatnim okvirom, uz ikonski YSL Cassandre logo u središtu.

Nove Satin Crush nijanse: Zaigrajte na suptilnost i izaberite nijansu koja odgovara Vašem tonu kože; poput temeljne, svjetlucave baze na kapcima, no možete nanijeti i kontrastnu nijansu za naglašeniji look.

Najčitanije zanimljivosti