Uvjeti korištenja informacija o bolestima

Portal

Uvjeti

Korištenje informacija o bolestima objavljenim na portalu CentarZdravlja podrazumijeva da ste pročitali i razumjeli ove uvjete korištenja.

Sumnjate li na pojedinu bolest i/ili stanje uvijek zatražite savjet liječnika ili ljekarnika. Nikad ne odgađajte posjet liječniku i ne zanemarujte savjet profesionalnog medicinskog osoblja zbog nečega što ste pročitali na portalu CentarZdravlja.net. Sadržaj portala nije zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen osobnim potrebama pojedinog korisnika.

Sadržaj portala nije zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen osobnim potrebama pojedinog korisnika.

Uvjeti korištenja portala CentarZdravlja

Portal CentarZdravlja (dizajn, koncept, sadržaji, slike) vlasništvo su, ako nije drugačije navedeno, tvrtke Kreativna poslovna rješenja d.o.o., Zagreb (dalje: CentarZdravlja).

Sadržaje objavljene na portalu CentarZdravlja dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju distribuirati trećim osobama bez izričite suglasnosti uredništva portala CentarZdravlja. Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koje su navedena na portalu, što se posebno odnosi na partnerske sadržaje.

Svi sadržaji koji su objavljeni na internet portalu CentarZdravlja, uključujući vijesti, autorske članke, slike, grafove i sve informacije koje odašilju autori, kao i sav drugi materijal koji se nalazi na portalu, služe isključivo u informativne svrhe.

CentarZdravlja poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.

Svi korisnici portala suglasni su sa činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da CentarZdravlja neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja CentarZdravlja kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

CentarZdravlja zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

CentarZdravlja sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. Centar zdravlja ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste.

On line diskusije i ankete djelo su korisnika portala, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava stručni tim portala CentarZdravlja. Mišljenja izražena u forumima i anketama predstavljaju stajalište korisnika portala i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva portala CentarZdravlja.

Internet portal CentarZdravlja sadrži informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz brigu za zdravlje i zdrav život. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda.

Ova internetska stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i načinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Internet portal CentarZdravlja sadrži baze podataka sa liječničkim ordinacijama, bolnicama, zdravstvenim ustanovama, fitness i wellness centarima te drugim specijaliziranim subjektima koji se bave brigom o zdravlju, ljepoti i zdravom životu.

Namjena informacija sadržanih na ovom portalu nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj internetskoj stranici, molimo obratite se izravno medicinskim izvorima, liječničkom ili ljekarničkom osoblju.

Datum zadnje izmjene: 19.06.2015.

Kontaktirajte nas

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =