Jeste li dovoljno hrabri da isprobate ovaj ''ludi'' trend iz 90-ih?

Jeste li dovoljno hrabri da isprobate ovaj ''ludi'' trend iz 90-ih?

Jeste li dovoljno hrabri da isprobate ovaj ''ludi'' trend iz 90-ih?
  • Objavljeno: Utorak, 29.01.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: ShoeBeDo/Buffalo

Kategorija: Zanimljivosti

Dad shoe ili trend glomaznih tenisica, kojeg su mnogi smatrali brzoprolaznim, ne samo da ne jenjava, već je u svom punom jeku. Svi high end i high street brendovi već duže vrijeme lansiraju svoje najjače adute, a sada se na modnu scenu u velikom stilu vraćaju i one najveće i ''najluđe'' od svih – Buffalo tenisice.

Tenisice s neuobičajeno velikom platformom od sredine 1990-ih do ranih 2000-ih godina proslavio je najpopularniji britanski girl band "Spice Girls", zahvaljujući kojem su obožavateljice diljem cijelog svijeta nosile ovaj model u gotovo svim kombinacijama boja.

Slučajno ili ne, s velikim ovogodišnjim comeback-om slavnih 'Spajsica' vratile su se i ove otkačene tenisice, a u ShoeBeDo dućanima dostupne su u roza, crnoj i bijeloj boji.

Iako na prvu, zbog svog specifičnog izgleda, ne djeluju lako spojivo s modnim kombinacijama, itekako će se uklopiti u sve stajlinge. Savršeno pristaju uz kapute, haljine, odijela, najjednostavnije traperice ili trenirku. Buffalo tenisice jednostavno će upotpuniti svaku vašu zamisao, koliko god luckasta ona bila. Spajanje nespojivog odavno je postalo nepisano pravilo, a ovakav model tenisica, dostupan u svim ShoeBeDo dućanima i na klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com izdvojit će te od gomile.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti