Ojačajte imunitet, izbacite toksine iz organizma i uklonite stres uz čaj

Ojačajte imunitet, izbacite toksine iz organizma i uklonite stres uz čaj

Ojačajte imunitet, izbacite toksine iz organizma i uklonite stres uz čaj
  • Objavljeno: Utorak, 29.01.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pexels

Kategorija: Zanimljivosti

Blagotvorna bilja koja nalazimo u prirodi imaju pozitivan utjecaj na naš organizam, a često ih koristimo za opuštanje u onim trenutcima kada nam je potrebno vrijeme za sebe. Tada tražimo nešto što će nas okrijepiti, dati nam potrebnu dozu energije i pomoći nam da nastavimo dalje s našim dnevnim obavezama.

Kako bi dodatno obogatio čajeve i upotpunio njihova svojstva dodatcima koji su nam potrebni, Franck je osmislio novu liniju funkcionalnih čajeva koja uključuje sve navedeno – bilje koje se ciljano koristi ovisno o našim potrebama te vitamine i minerale da probude naše tijelo i pomognu mu da se oporavi.

Nova Franckova fuzija omogućuje čajoljupcima ne samo uživanje u blagodatima svog omiljenog napitka već i pozitivan utjecaj na zdravlje kao što su podizanje imuniteta, detoksikacija organizma, uklanjanje stresa i umora. Ovi čajevi namijenjeni su svim ljubiteljima čaja, ali i svima onima koji vode brigu o prehrani te zdravom i uravnoteženom načinu života.

Detox čaj obogaćen je biotinom i selenom, a ujedno sadržava najkvalitetnije biljne sastojke kao što su listovi koprive, korijen đumbira i maslačak. Ova kombinacija idealna je za pomoć u borbi i zaštiti organizma od štetnih tvari kao i za osvježenje.

Calm, kako i njegovo ime kaže, smiruje i okrjepljuje osjetila od iscrpljenosti, a njegova kombinacija vitamina B3 i magnezija te kamilice, matičnjaka, lavande i Rooibosa idealna je za konzumaciju nakon stresnog i napornog dana.

Immune čaj spoj je vitamina C i cinka, a zajedno s limunskom travom, spearmintom i bazgom čini idealnog suputnika za podizanje razine imuniteta.

Posljednji čaj unutar funkcionalne linije je Energise, a njegov je glavni cilj dati dodatnu dozu energije onda kada nam je prijeko potrebna. Osim što sadržava vitamin B6 i mangan, u njemu su sljubljeni zeleni čaj, mate čaj, guarana i mnogi drugi biljni sastojci zaduženi za podizanje razine energije našeg organizma.

Nova linija funkcionalnih čajeva dostupna je od veljače u trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 19,99 kn za kutijicu od 40 g. Osim toga, u ciljanim i blagotvornim efektima ovih čajeva moći ćete uživati i vašem omiljenom kafiću.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti