Romantika u Drive-In Kinu: prosidba ispred 600 gledatelja!

Romantika u Drive-In Kinu: prosidba ispred 600 gledatelja!

Romantika u Drive-In Kinu: prosidba ispred 600 gledatelja!
  • Objavljeno: Petak, 22.05.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U Drive-In Kinu na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma iznenađenja ne manjka. U to su se uvjerili brojni posjetitelji koji su prije projekcije u četvrtak svjedočili trenutku za pamćenje.

Uz malu pomoć organizacijskog tima, mladić Ivan je odlučio zaprositi svoju djevojku Viktoriju upravo u Drive-In Kinu. Posjetitelji su, čekajući početak projekcije, gledali foršpane udobno smješteni u svoje automobile. U jednom trenutku foršpani su prekinuti, a na kino platnu se pojavilo važno pitanje. Tada je Ivan izašao iz auta i kleknuo pred svoju odabranicu koja je zatim izrekla sudbonosno ''da''. Oduševljeni posjetitelji mladom su paru čestitali gromoglasnim pljeskom i trubljenjem!

Kako bi prosidba i cijela večer novopečenim zaručnicima ostala u najboljem sjećanju, pobrinuo se organizacijski tim koji ih je počastio šampanjcem i smjestio u VIP pagodu iz koje su gledali film Yesterday koji je te večeri bio na repertoaru.

U petak slijedi projekcija filma Brzi i Žestoki: Hobbs & Shaw koja je prošlog tjedna bila odgođena zbog jakih udara vjetra, radi sigurnosti posjetitelja. Organizatori podsjećaju da za ovaj petak vrijede ulaznice od odgođene projekcije Brzih i Žestokih. Projekcija počinje u 21 sat, a ulaz u prostor kina moguć je od 19:30.

Drive-In Kino ide dalje

Iako je ovo događanje trebalo završiti projekcijom Brzih i Žestokih u petak, organizator je na oduševljenje mnogih najavio da će se Drive-In Kino održati i u subotu, kada je najavljena projekcija filma Chef!

U Drive-In Kinu kod Zagrebačkog velesajma posjetiteljima ništa ne nedostaje jer ih na ulasku u prostor očekuju paketi s grickalicama, pićima i drugim poklonima, osiguran je dovoljan broj sanitarnih čvorova s tekućom vodom i sapunom, dok se prostor temeljito čisti i dezinficira prije i nakon svake projekcije. Uz to, poštuju se sve sigurnosne mjere koje su još uvijek na snazi, pa se tako ulaznice skeniraju beskontaktno, a svi djelatnici organizatora nose zaštitne maske i rukavice.

Jedna ulaznica vrijedi za automobil s dvije osobe i iznosi 100 kn, a prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica. Ulaznice za Drive-In Kino moguće je kupiti putem Entrio sustava, a više informacija o događanju potražite na službenoj web stranici projekta.

Realizaciju projekta Drive-In Kina u Zagrebu omogućila je njemačka farmaceutska kompanija STADA, a sponzorski se pridružuju Stella Artois, Pauza.hr, Bobi Snacks, Violeta, Prolom voda, Orangina, Prima namještaj, Nature Addicts, Anamarija i Podravka. Partner i prijatelj ovog projekta je Wiener osiguranje. Medijski partneri projekta su RTL televizija, portal Net.hr, Radio Antena, Jutarnji.hr, Gentleman.hr, CentarZdravlja.hr, Zoona.hr, Go2Digital, Midas Network i Entrio.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti