GoSlimmer flasteri za mršavljenje

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

GoSlimmer flasteri

GoSlimmer flasteri prirodno podržavaju mršavljenje.

Zahvaljujući posebnom dizajnu, GoSlimmer flasteri za mršavljenje su jednostavni i udobni za uporabu te su prozirni stoga se ne vide na koži.

Prvi rezultati uporabe GoSlimmer flastera za mršavljenje vidljivi su već nakon prve primjene. Njegovi aktivni sastojci odmah počinju djelovati tako što pružaju osjećaj sitosti i zavaravaju mozak.

Osim boljeg i mršavijeg izgleda, zahvaljujući GoSlimmer flasterima bit ćete puni energije i dobrog raspoloženja.

GoSlimmer flasteri za mršavljenje sadrže 100% prirodne sastojke stoga su potpuno sigurni za uporabu i dokazano djelotvorni.

Sastojci: Acrylates/VA Copolymer (Adhesive), Hoodia Gordonii ( sourced from South Africa & Certified genuine from approved suppliers), Paullinia Cupana ( Guarana) Fruit Extract, Garcinia Cambogia Fruit Extract

Način čuvanja: Čuvajte na suhom i tamnom mjestu

Proizvođač: Herbal Care Doctors HCC International ltd, 2018 Nicosia, Cyprus

Distributer u RH: VIALIT sensus d.o.o., Ulica grada Vukovara 269G, 10000 Zagreb

Zemlja podrijetla: UK, EU

Pakiranje: 30 flastera (za 30 dana korištenja)

Primjena

Jednom dnevno (ujutro ili navečer) nalijepite jedan flaster na čistu kožu bez dlaka.

Najbolja mjesta za stavljanje flastera su ruke, leđa, ramena ili bedra. Svaki put kada stavljate novi flaster promijenite mjesto lijepljenja kako biste koži dozvolili da nesmetano diše. 

Doziranje

Upotrijebite jedan flaster dnevno.

Mjere opreza

GoSlimmer flastere za mršavljenje ne bi trebale koristiti trudnice i dojilje.

Flasteri se ne smiju primjenjivati na iritiranu ili oštećenu kožu.

Ako uzimate lijekove ili se liječite zbog zdravstvenih problema, prije korištenja GoSlimmer flastera za mršavljenje konzultirajte se sa svojim liječnikom.

Čuvajte izvan dohvata djece.

Samo za vanjsku uporabu.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci