Sanjate seks s bivšim? Saznajte što to znači!

Sanjate seks s bivšim? Saznajte što to znači!

Sanjate seks s bivšim? Saznajte što to znači!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 04.07.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Možda pokušavaš preboljeti bivšeg ili ga se nikada ni ne sjetiš. Ali se on sasvim nepozvan pojavi u tvom snu! San o seksu s bivšim može biti zbunjujuć i često nas navodi na razmišljanja o bivšoj vezi. Pogotovo ako smo trenutno u vezi s nekim drugim.

Koje je točno značenje sna o seksu s bivšim? Stručnjaci kažu da to ovisi o osobi. Ali, i da nije razlog za uzbunu.

Naši snovi su manifestacija svjesnog, nesvjesnog i podsvjesnog uma.

Ako ste imali burnu vezu s bivšim ili ste imali izrazito strastveno, ali ne nužno i ispunjavajuće seksualno iskustvo s bivšim, vaša podsvijest i nesvjesno mogu pokušati ispraviti ono što je bilo pogrešno. Na nekoj razini, ovi snovi služe kao revizija onoga što je bilo i daju vam sliku onoga što ste doista htjeli, ali niste dobili od te veze.

Nije toliko bitno što ste sanjali nego kako ste se osjećali za vrijeme sna.

Odgovorite si na ova pitanja:

  • Jeste li bili jako uzbuđeni u snu?
  • Jeste li osjećali veliku ljubav prema bivšem?
  • Jeste li se osjećali kao da radite nešto loše?

Zapitajte se može li vam nedostajati bilo koji od tih osjećaja koje ste osjetili u snu. Kada osjećate to intenzivno uzbuđenje, ljubavi ili nesigurnosti na javi?

Ako ste trenutno u vezi i san o seksu s bivšim se pojavio jednom, nemojte se time zamarati. Ako često sanjate seks s bivšim, to može biti znak za uzbunu! Možda stalno sanjate seks s bivšim jer ste u tom odnosu imali nešto što vam sada nedostaje. Zapitajte se jeste li uistinu zadovoljni s vezom u kojoj ste sada? Uspoređujete li bivšeg i sadašnjeg?

Sanjate li bivšeg, usredotočite se na to kako ste se u snu osjećali. Često će san o seksu s bivšim najviše otkriti upravo u vama!

Vezani članci:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti