Aromaterapija Viola

Aromaterapija Viola

Adresa: Mesnička 16

Grad/mjesto: Zagreb , Centar

Radno vrijeme: prema dogovoru

Kontakt osoba: Katica Wolf

Lokacija
O nama

Zovem se Katica Wolf. Po struci sam medicinska sestra. Radila sam niz godina u stuci, i to u ambulanti opće prakse, ginekološkoj ambulanti, pedijatrijskoj ambulanti, oftalmološkoj ambulanti i u EEG laboratoriju. 1993. godine sam završila edukaciju za medicinskog masera.  Odrastajući u dodiru s prirodom i u sredini gdje se gajila  ljubav prema bilju, vrlo rano sam imala prilike steći i određena znanja koja su u meni sve više budila interes za ozbiljniji pristup i proučavanje ljekovitih svojstava biljaka. Istovremeno sam se svakodnevno na poslu susretala sa pacijentima koji su zbog raznih bolesti i tegoba bili prisiljeni konzumirati velike količine farmaceutskih proizvoda-lijekova. Premda su oni ponekad nezaobilazni i jedini  način uspješnog liječenja, neosporno je da izazivaju i brojne štetne nuspojave.

Na temelju vlastitog iskustva i usvojenih znanja uvjerila sam se da se mnoge tegobe i bolesti mogu spriječiti, a neke i izliječiti upotrebom čistih prirodnih supstanca koje ne izazivaju nikakve nuspojave a vrlo efikasno djeluju. Također su od neprocjenjive vrijednosti kod preventivnog djelovanja i postizanja psihičke i fizičke ravnoteže.
Završila sam školu za aromaterapeuta u učilištu "Galbanum", a nakon toga i dodatne edukacije iz  raindrop masaže, izrade prirodne kozmetike, tradicionalne izrade sapuna, njega trudnica i beba  i radionicu za izradu prirodne dekorativne kozmetike.
U siječnju 2012. dobila sam priliku otputovati u Paris i tamo prisustvovati radionici prirodne kozmetike, te predavanju o primjeni eteričnih ulja u svakodnevnom životu, koje je održala poznata francuska aromaterapeutkinja Aude Maillard u poznatoj kozmetičkoj kući "Aroma-zone".
Od 2011. godine redovito pišem članke za jedan ženski portal, a 2014. postajem njihova stalna kolumnistica.
Nakon  što sam se nebrojeno puta uvjerila da aromaterapija zaista djeluje i pomaže, odlučila sam
se profesionalno posvetiti tom poslu i objediniti medicinsko znanje sa znanjem
iz aromaterapije. Stalno radim na vlastitom usavršavanju i osjećam da sam ušla
u jedan novi čarobni svijet kreativnosti i neizmjernih mogućnosti, i da je
upravo to ono što sam oduvijek željela raditi.

Katica Wolf, vlasnica Obrta za aromaterapiju "Viola

 

 

Usluge
Aromaterapijska masaža Aromaenergotretman Raindrop masaža Radionica - Izrada krema i ulja za njegu lica Radionica - Izrada krema i ulja za njegu tijela Radionica - Izrada krema i ulja za prevenciju strija kod trudnica Radionica - Izrada krema i ulja za njegu beba Radionica - Izrada šampona, gelova za tuširanje i sapuna Radionica - Izrada balzama za usta

Dugogodišnji rad u medicinskoj struci dopunjen edukacijom za aromaterapeuta omogućava mi kompletniji pristup Vašim potrebama i eventualnim tegobama. Kako se moj pristup radu temelji na francuskoj školi aromaterapije, pri izradi pripravaka koristim isključivo supstance visoke kvalitete (hladno prešana i nerafinirana biljna ulja, bezalkoholne hidrolate, te  kemijski  i botanički definirana-kemotipizirana eterična ulja aromaterapijske kvalitete), a svaki pojedini pripravak izrađujem osobno za Vas i u dogovoru s Vama.

 

                          U sklopu toga nudim slijedeće tretmane:

Aromaterapijska masaža (ublažava stres, opušta, podiže imunitet)

Aromaenergotretman (intuitivna, duboko opuštajuća i vrlo efikana metoda manualnih pokreta i kemotipiziranih eteričnih ulja)

Raindrop masaža (izuzetno učinkovita kod svih bolnih stanja i  deformacija kralježnice,multiple skleroze,ishialgie)

Radionica - Izrada krema i ulja za njegu lica (kreme za suhu i masnu kožu, anti age kreme, kreme i ulja za problematičnu kožu)

Radionica -  Izrada krema i ulja za njegu tijela (kreme za suhu i masnu kožu, anticelulitna ulja, kreme i gelovi)

Radionica - Izrada krema i ulja za prevenciju strija kod trudnica

Radionica -  Izrada krema i ulja za njegu beba

Radionica -  Izrada pripravaka za razne tegobe (prhut, hemeroidi, proširene vene, dermatitisi, gljivična oboljenja kože...)

Radionica -  Izrada šampona, gelova za tuširanje i sapuna

Radionica -  Izrada balzama za usta

 

Tretmani isključivo prirodnim pripravcima najviše terapijske kvalitete donose najbolji rezultat!

Aromaterapeutska masaža s kombinacijom eteričnih ulja odabranih prema Vašim osobnim potrebama povećava imunitet organizma, pomaže da nadoknadite izgubljenu energiju, oslobađa napetosti u mišićima i bolova u leđima te posljedica svakodnevnog stresa.

Sve informacije i savjetovanja svim svojim klijentima nudim besplatno bez obzira na vrijeme trajanja.

katica.wolf@aromaterapijaviola.com

 

Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Joナ。 iz kategorije

Sponzorski ト考anci