Projekt “Unapređenje portala CentarZdravlja.hr” financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt “Unapređenje portala CentarZdravlja.hr” financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt “Unapređenje portala CentarZdravlja.hr” financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj
  • Objavljeno: Četvrtak, 21.02.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Kreativna poslovna rješenja d.o.o. za trgovinu i usluge, Klekova 15, 10 000 Zagreb, OIB: 09811000274, provodi projekt pod nazivom “Unapređenje portala CentarZdravlja.hr” koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Operativnog programa KONKURENTNOST I KOHEZIJA u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga:

„Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“.

Kratki opis projekta:

Tvrtka Kreativna poslova rješenja od 2008. godine putem portala CentarZdravlja.hr pruža informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama koje su usmjerena prema zdravlju i zdravom načinu života. projektom se želi unaprijediti postojeći portal (CentarZdravlja.) kako bi se poboljšala kvaliteta i vidljivost portala, a nova rješenja uključuju:

  • kompletnu zamjenu html markupa
  • prelazak na bootstrap
  • promjenu načina generiranja htlm markupa (remont)
  • vizualne popravke
  • respondibilni dizajna (prilagodba)

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Današnje tržište podložno je čestim i brzim promjenama na području web dizajna stoga nove tehnologije zahtijevaju unaprjeđenje izgleda, dodavanje novih funkcija i primjenu novih tehnologija kako bi poduzeća bila u koraku s trendovima. Kreativna poslovna rješenja d.o.o. projektom želi unaprijediti portal CentarZdravlja.hr s ciljem poboljšanja prisutnosti na tržištu i vidljivosti usluga koje pružaju. Projektom se unaprjeđuje postojeći portal te će njegovi rezultati doprinijeti kvaliteti pružanja usluga.

Namjera je kroz nova rješenja uvesti će se respondibilni dizajn koji će uskladiti desktop verziju i mobilnu verziju tako da svakom korisniku portala, neovisno o uređaju koji koristi, pregled bude u skladu s uređajima i kvalitetnim prikazom sadržaja s ciljem zadovoljavanja većeg broja posjetitelja portala, zadržavanjem postojećih posjetitelja i privlačenje novih posjetitelja portala. Vizualni popravci portala znatno će utjecati na preglednost samog portala, s novim rješenjima portal će izgledati urednije i organiziranije što će doprinijeti većoj kvaliteti.

Ukupna je vrijednost projekta 94.000,00 kn, a udio EU sufinanciranja iznosi 65.800,00 kn.

Razdoblje provedbe Projekta je od 12.10.2018. do 12.10.2019. godine.

Kontakt osoba za dodatne informacije o projektu je Bojan Miljković.

Kontakt telefon: 01 6380 754

Poveznice:

www.strukturnifondovi.hr

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti