Brusnica kapi

Opis
Brusnica kapi

List brusnice sadrži fenolske glikozide (arbutin i metilarbutin) i flavonide (hiperozid). Bakteriostatski učinak arbutin i metilarbutin postižu tek u lužnatoj mokraći gdje se razgrađuju i dezifinciraju mokraću. List brusnice djeluje i blago diuretski. Zbog manje količine trijeslovina manje nadražuje želučanu sluznicu od medvjetke.

Cvijet nevena sadrži eterično ulje, triterpenske glikozide, karotinide i flavonide, smanjuje upalu i uklanja spastičke bolove u mokraćnim putovima, a jača obrambene snage cijeloga organizma.

Ivanje cvijeće sadrži flavonide koji djeluju diuretski te potičući ispiranje mokraćnih putova dopunjuju učinak brusnice.

Neto količina

30ml

Primjena

Kod bakterijskih infekcija mokraćnog sustava, osobito mokraćnog mjehura te kod kamenca u mokraćnom mjehuru i bubrezima.

Brusnica kapi djeluju na infekcije mokraćnih puteva tako što sprječavaju rast bakterija, ispiru mokraćne putove i smanjuju bolove.

Doziranje

3 puta na dan popiti po 30 kapi s malo vode.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci