Femmenessence MacaPause

Opis

Femmenessence MacaPause

Što je Femmenessence MacaPause?

Femmenessence MacaPause je proizvod za žene starije od 50., koje su već ušle u menopauzu. Femmenessence MacaPause je siguran, djelotvoran i potpuno prirodan put za održavanje hormonalnog zdravlja žena u menopauzi.

Kome je namijenjen Femmenessence MacaPause?

Femmenessence MacaPause je namijenjen ženama u menopauzi koje imaju hormonalni disbalans. U tom životnom periodu svaka peta žena priznaje da se zbog simptoma menopauze suočava se fiziološkim problemima koji utječu na svakodnevne obaveze i obavljanje posla (poput valova vrućine), ali i drugi problema, poput tjeskobe koji isto tako imaju velik utjecaj na ženu u tako osjetljivom razdoblju. Osim toga, gotovo polovica žena posvjedočila je da zbog simptoma menopauze imaju problema sa seksualnim životom.

Femmenessence MacaPause na potpuno prirodan način održava hormonalno zdravlje. Kada tijelo pravilno i uravnoteženo proizvodi hormone postiže se fiziološki sklad, a simptomi menopauze se prorjeđuju i zdravlje cjelokupnog organizma se momentalno poboljša.

Kako djeluje Femmenessence MacaPause?

Osobe koje redovito koriste Femmenessence MacaPause promjene nabolje osjete, u prosjeku, već nakon 10 dana, a većina primjećuje pozitivne promjene u rasponu od 2 dana pa sve do 6 tjedana.

Femmenessence MacaPause podvrgnut je najstrožim ispitivanjima kako bi se provjerila sigurnost i učinak kojeg ima na zdravlje. Potpuni izvještaj o rezultatima istraživanja objavljen je u znanstvenoj stručnoj literaturi, časopisu International Journal of Biomedical Science (2006).

Kako Femmenessence MacaPause pomaže?

Femmenessence MacaPause ponajprije ima djelovanje adaptogena, što znači da stimulacijom hipotalamusa (preko hipofize, nadbubrežne žlijezde i živčanog sustava) čini tijelo mlađim i stvara zdravo i uravnoteženo stanje koje zatim potiče optimalno zdravlje. Upravo je to razlog zašto Femmenessence MacaPause i ostali Femmenessence proizvodi kod svake žene posebno djeluju – on podržava i pospješuje vaš vlastiti sustav i unaprjeđuje vaše zdravlje u kojoj god se životnoj dobi nalazili.

Zašto je Femmenessence MacaPause poseban?

Posebnost Femmenessence MacaPause proizvoda je u tome što djeluje na svaku osobu, ali na individualan način. Naime, svaka osoba je jedinstvena i trebalo bi svakome prilagoditi dozu kako bi se postigla ravnoteža. Iskustvo je pokazalo da čak i u slučajevima kada osoba koristi Femmenessence MacaPause, ali ne osjeti pozitivne učinke proizvoda, nakon korekcije doze od strane liječnika, pozitivni simptomi se pojave u kratkom roku. Rezultat tog procesa je da gotovo svaka žena osjeti poboljšanje nakon uzimanja Femmenessencea.

Što trebate znati prije uzimanja Femmenessence MacaPause?

Prije nego uopće počnete s korištenjem Femmenessence MacaPause ili nekog drugog Femmenessence proizvoda, trebali biste se savjetovati s liječnikom. Tako ćete i sebi i liječniku pomoći i ukazati na simptome koji će pomoći u postavljanju osnovnih pokazatelja vašeg zdravstvenog stanja, što je zapravo početna točka koja služi liječniku za daljnje praćenje situacije.

Čuvati izvan dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena ili nadomjestak uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ne uzimati u kombinaciji s hormonskim supresivima! Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci! Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se konzultirati s liječnikom!

Primjena

Preporučena dnevne doze je dva puta po 500 mg, odnosno po jedna tableta ujutro i navečer.

Doziranje

Klinička ispitivanja su pokazala da čak 84% žena osjeti pozitivne učinke na svoje zdravlje nakon uzimanja preporučene dnevne doze od dva puta po 500 mg (ujutro i navečer). Pakiranje sadrži 120 kapsula i ako se uzima preporučena dnevna doza može trajati dva mjeseca.

Mjere opreza

Femmenessence je za svaku dobnu skupinu posebno izrađen od pomno izabranih fenotipova biljke Maca. Svaki studiozno izabran fenotip potiče određen dio prirodne proizvodnje i regulacije vlastitog hormonalnog sustava, koji klinički dokazano samo pri uzimanju femmenessenca daje željeni efekt kada se osoba pridržava načina i frekfencije uzimanja koji su navedeni na deklaraciji. Ostali nama poznati proizvodi na bazi Mace su nasumična kombinacija različitih fenotipova. Klinički ispitivanja takvih proizvoda jasno pokazuju izostanak većine dobrobiti zbog kojih se Femmenessence uzima. Iz tih razloga se nikako ne preporuča zamjena uzimanja Femmenessencea sa nekim drugim proizvodom na bazi Mace! Prvo ublažavanje simptoma osjeća u prosjeku od 2 dana do 6 tjedana, većina žena olakšanje simptoma osjeća u prosjeku nakon tri tjedna. Potpuno djelovanje Femmensencea postiže se nakon 3. mjeseca korištenja, te je nakon toga bitno kontinuirano nastaviti s uzimanjem kako bi se to djelovanje održavalo.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci