Biolectra® Magnezij 400 mg Ultra šumeće granule

Opis

BIOLECTRA® SPORT PLUS

Zbog užurbanog načina života češće smo pod utjecaj stresa, a upravo magnezij je jedan od glavnih boraca protiv stresa te pozitivno utječe na zdravlje organizma. Naime, manjak magnezija očituje se povećanoj podložnosti stresu. Magnezij je također neophodan i za trudnice, dojilje, starije osobe te mlade ljude u razvoju.

Biolectra Magnezij 400 mg Ultra šumeće granule dolazi u pakiranju od 20 vrećica s okusom naranče u obliku šumećih granula koje se otapaju u vodi.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Sadrži izvor fenilalanina. Kod prekoračenja doze može imati laksativni učinak.

1 vrećica sadrži: 400 mg magnezija (107 % PU*)

*PU = preporučeni dnevni unos

Sastojci: tvar za zakiseljavanje (limunska kiselina), magnezijev oksid, regulator kiselosti (kalijev karbonat), maltodekstrin, regulator kiselosti (natrijev karbonat), bojilo (beta karoten), sladila (natrijev ciklamat, saharin natrij), aroma.

Primjena

Jedan puta dnevno sadržaj vrećice usipati u 150 ml vode, promiješati dok se ne otopi i popiti.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci