Biolectra® Relax Magnezij 375 MG + B + C Direkt

Opis

BIOLECTRA® SPORT PLUS

Stres je tihi ubojica modernog doba, a manjak magnezija očituje se u povećanoj podložnosti upravu stresu stoga je neophodno svakodnevno unositi potrebnu količinu magnezija. Biolectra Relax sadrži kombinaciju magnezija, vitamina C, B1, B6 i B12 što ovaj proizvodi čini pravim izvorom energije i zdravlja. Dolazi u pakiranju od 20 vrećica u obliku mikrogranula s okusom limuna.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Sastojci

Magnezijev oksid, zgušnjivači: sorbitol (E420), manitol (E421); askorbinska kiselina, magnezijev citrat, regulator kiselosti: natrijev citrat (E331); aroma (limun), zgušnjivač: karboksi metil celuloza (E466), piridoksin hidroklorid, tiamin mononitrat, cijanokobalamin, sladila: acesulfam kalij (E959), aspartam (E951).

Primjena

Potrebno je tek isipati dozu na jezik i ostaviti da se proizvod polagano otopi.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci