Biolectra® Magnezij 400 mg Ultra direkt

Opis

BIOLECTRA® SPORT PLUS

Stres je tihi ubojica modernog doba, a manjak magnezija očituje se u povećanoj podložnosti upravu stresu. Upravo zbog toga je potrebno dnevno unositi potrebnu količinu magnezija, a to ćete najlakše postići unosom dodataka prehrane. Biolectra Magnezij Ultra Direkt dolazi u okusu limuna ili naranče, a kako je u obliku mikrogranula, ovaj proizvod je veoma jednostavan za redovnu konzumaciju.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Sadrži izvor fenilanina. Kod prekoračenja doze može imati laksativni učinak.

1 vrećica sadrži: 400 mg magnezija (107 % PU*)

*PU = preporučeni dnevni unos

Sastojci:

magnezijev oksid, tvar za zakiseljavanje (mononatrijev citrat, limunska kiselina), sladilo (sorbitol, aspartam, natrijev ciklamat), zgušnjivač (natrij karboksimetil celuloza), aroma, tvari za sprječavanje zgrudnjavanja (magnezijeve soli prehrambenih masnih kiselina).

Primjena

Potrebno je tek isipati dozu na jezik i ostaviti da se proizvod polagano otopi.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci