Mimijumi bočica, od 12 mjeseci

Opis

Mimijumi bočica

Mimijumi Very Hungry bočica namijenjena bebama starijim od 12 mjeseci

Mimijumi dječja bočica zapremnine od 240 ml predstavlja savršen dodatak dojenju i predstavlja najlakši način prijelaza bebe s dojenja na hranjenje bočicom. Izrađena je od prirodnih boja i materijala, a ono što izdvaja Mimijumi od ostalih bočica je inovativan dizajn sisača koji imitira majčinu bradavicu pružajući djetetu jednako iskustvo kao i prirodno dojenje.

Mimijumi bočice ne sadrže štetne naftalate i BPA,BPS,EA tvari. Izrađene su od materijala vrhunske kvalitete poput Švicarskog najlona, zaslužnog za kristalno čistu prozirnost. Dizajnirane od strane najboljih pedijatara, jednostavne su za uporabu, te se lako čiste. Posjeduju integrirani sustav unutarnjeg prozračivanja koji sprječava nastanak kolika, ne skližu u ruci te se mogu prati na gornjoj rešetci perilice za suđe.

  • Bočica na sebi ima Mimijumi nastavak flow rate 2 namijenjen za bebe 12+ mjeseci

Korištenje bočice preporučeno je samo uz nadzor odrasle osobe te se ne smiju stavljati u mikrovalu pećnicu. Nije preporučljivo dijelove bočice stavljati u dodir s deterdžentima ili antibakterijskim sredstvima. Prije prve upotrebe sterilizirajte bočicu prokuhavajući ju 5 minuta.

Što su za djecu?

Sponzorski članci