Uz Nivea Baby lakše je pratiti trudnoću i razvoj djeteta te uživati u majčinstvu!

Uz Nivea Baby lakše je pratiti trudnoću i razvoj djeteta te uživati u majčinstvu!

Uz Nivea Baby lakše je pratiti trudnoću i razvoj djeteta te uživati u majčinstvu!
  • Objavljeno: Srijeda, 29.05.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Moja obitelj

Bez obzira na to jeste li trudni, pokušavate li zatrudnjeti ili ste tek rodili, NIVEA BABY je ovdje kako bi vam pomogla u svakom trenutku. Nakon jednostavne registracije, red je da se upoznate i sa svim lijepim sadržajima koji vas očekuju na adresi www.nivea.hr/babysavjetnik - NIVEA BABY je za sve majke pripremila poseban newsletter putem kojeg mogu primati savjete, vijesti i informacije prilagođene stadiju majčinstva. Prijavite se i sudjelujte u posebnom natječaju u kojem ćemo najsretnije pretplatnice na newsletter nagraditi NIVEA njegujućim uljem za tijelo!

Ovdje možete pronaći jedinstven NIVEA Baby Monitor koji pomaže roditeljima promatrati razvoj njihove bebe i na kojem mogu voditi evidenciju o svim lijepim trenutcima, poput prvog osmijeha ili prvih koraka svojih najmilijih. NIVEA Baby monitor jednostavan je alat koji prati san, raspoloženje, hranjenje i zdravlje, a samo jednim klikom miša pojavljuje se graf s krivuljama koji olakšava roditeljima praćenje stupnja bebinog razvoja. Pronađite na jednom mjestu stotine odgovora na najškakljivija pitanja u vezi roditeljstva, kako za majke, tako i za očeve!

Tu je i test bebine kože, koji će vam pomoći pri određivanju tipa kože vašeg djeteta i najbolje njege za nju. Koža djeteta je istovremeno osjetljiva i nježna te su joj potrebni pravi proizvodi i posebna njega, zaštita i pažnja, baš kao i koži trudnice. Zato smo za vas pripremili mnogo znanstvenih i priručnih članaka, video sadržaja i materijala koje možete preuzeti. Donosimo vam stručne savjete i vodič kako biste uspješno, korak po korak, savladali izazove prvih tjedana kod kuće - preuzmite ih u PDF formatu ili ih ispišite kako biste ih mogli podijeliti s drugim majkama. Pogledajte i zanimljive video isječke sa savjetima da vam prvi tjedni s vašom bebom i prilagodba na novonastalu situaciju budu lakši i ugodniji!

NIVEA BABY od brojnih savjeta trudnicama i novorođenim bebama ide i korak dalje te prati djetinjstvo korak po korak. Tako možete saznati kako napraviti najbolju rođendansku proslavu za prvi i svaki sljedeći rođendan, a tu su i naši stručnjaci koji su zaduženi za sva vaša pitanja - Petra - majka blizanaca, liječnica Annegret Wehmeyer, moderni otac Marko i mama stručnjak Andrea.

Pozivamo vas da zavirite u savršen svijet odrastanja vašeg najdražeg stvorenja, leksikon najvažnijih savjeta kako što lakše prebroditi to zahtjevno, ali divno razdoblje vašeg života. NIVEA BABY pomaže svakoj obitelji da lakše dođe do odgovora na milijun pitanja koja im se stalno motaju po glavi. Svi koji su bili u takvoj situaciji - savršeno dobro znaju o čemu govorimo. Čitamo se na www.nivea.hr/babysavjetnik!

Vitashop