Evo kako bakterije mogu pomoći vašem imunitetu!

Evo kako bakterije mogu pomoći vašem imunitetu!

Evo kako bakterije mogu pomoći vašem imunitetu!
  • Objavljeno: Utorak, 18.02.2020.
  • Broj pregleda: 94
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Svaka osoba ima mnoštvo različitih bakterija u svom organizmu. Milijuni bakterija žive u vašim crijevima, a iako vam to može zvučati kao nešto opasno, većina njih je zapravo korisna.

Za zdravlje čitavog probavnog sustava, ali i za jačanje vašeg imunološkog sustava važno je održavati ravnotežu dobrih bakterija u vašem organizmu.

Bakterije u tijelu su pod velikim utjecajem naših svakodnevnih izbora. Hrana i voda koju konzumiramo, GMO hraba, voda prepuna klora, razne kemikalije, antibiotici i prerađena hrana imaju negativan utjecaj na dobre crijevne bakterije. Gotovo 80% imunološkog sustava proizlazi iz crijeva, zato je izuzetno bitno očuvati njihovo zdravlje.

Za to vam najbolje mogu poslužiti dodaci prehrani, koji sadrže dobre bakterije, a smatra se i da mogu spriječiti rast potencijalno loših i štetnih bakterija te ojačati vaš imunološki sustav.

Biorela® Suspenzija je novi proizvod u već dobro poznatoj Biorela® obitelji dobrih* bakterija odnosno nepatogenih bakterija koje su prirodno prisutne u probavnom sustavu. Riječ je o dodatku prehrani s laktobacilima i bifidobakterijama te vlaknima i B vitaminima u inovativnom pakiranju Total barrier 3 phase® koje štiti broj bakterijskih kultura tijekom cijelog roka valjanosti.

Biorela® Suspenzija sadrži kulture bakterija koje žive dolaze do crijeva i ondje povećavaju broj dobrih* bakterija. Sadržani vitamini B6 i B12 doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti, a pantotenska kiselina doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Biorela® Suspenzija je dostupna u praktičnom pakiranju od 8 bočica za pojedinačnu primjenu koje se mogu direktno konzumirati, a uzima se jedna bočica dnevno. Namijenjena je djeci i odraslima. Pripremljena suspenzija ima ugodan okus breskve te ne sadrži gluten ni laktozu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Najzdravije namirnice za prosinac

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti